VXE R1 SE vs Delux M800 Ultra

Bütçe
2000 TL
Vxe R1 SE yerine R1 Pro modeli bence en doğru tercih olacaktır.

Hocam şimdi biraz daha araştırdım R1 Pro Max ve F1 Pro arasında gidip geliyorum 50TL fiyat farkı var shape konusunda kararsız kaldım ben fingertip tutuş yapıyorum çok fark eder mi acaba bir de R1 SE ile arasındaki fiyat farkına değer mi sizce 1000 TL bir fark var çünkü arada. Yani 1 2 tane sensör farkı için falan değer mi malzeme kalitesinde çok sıkıntı yoksa? (Hz olayı benim için çok önemli değil bu arada)
 
Son düzenleme:
VXE R1 SE
DeLUX M800 Ultra
İkisi arasında yaklaşık 500-600 TL fiyat farkı var. Malzeme kalitesi, sensör kalitesi bakımından değerlendirirsek aradaki farka değer mi? Ek olarak Hz farkı var sanırım.

M800 ultrayı alacağını varsayarak bütçenin yaklaşık 2000 TL olduğunu varsayıyorum o yüzden R1 Pro ya da daha iyi bir seçenek olan R1 Pro Max modelini almanı öneririm fareyi aldığında kutudan 1000 Hz alıcısı ile geliyor eğer 2000 ya da 4000Hz de kullanmak istersen ayrıca 4000 Hz destekli alıcısını da alman gerekiyor ama diğer aya kadar stoklara gelmeyecek.
 
M800 ultrayı alacağını varsayarak bütçenin yaklaşık 2000 TL olduğunu varsayıyorum o yüzden R1 Pro'ya da daha iyi bir seçenek olan R1 Pro Max modelini almanı öneririm fareyi aldığında kutudan 1000 Hz alıcısı ile geliyor eğer 2000 ya da 4000Hz de kullanmak istersen ayrıca 4000 Hz destekli alıcısını da alman gerekiyor ama diğer aya kadar stoklara gelmeyecek.

Hocam tutuş ve shape bakımından F1 Pro modelini aldım teşekkürler.
 
Ben biraz önce Delux 4K Hz olanı sipariş verdim 1.770 TL'ye. Fakat aklıma takılan birçok şey var umarım sorun olmaz 4K Hz fare alırken internet-işlemci-FPS-ekran Hz tarzı şeyler çok önemliymiş ve benim işlemci ve internet hariç diğerleri pek karşılamıyor 144 Hz monitör Valorantta 200 FPS civarı umarım bir sorun teşkil etmez. Tavsiye konusuna gelirsek 2 gündür çok aşırı fazla araştırma yapıyorum ve bu fare hakkında cidden hatırı sayılı derece de olumlu geri dönüş ve yorumu var. Yabancı kaynaklara ve videolara da tek tek baktım F/P açısından çığır açmış bir ürün günümüz Türkiye için. 4K Hz fare 2 gündür arıyorum Türkiye'de satışını yapan normal 4K fare bile bulamadım fakat Amazon bunu sağladı. Genel itibarıyla bence fiyatına değen ve ciddi anlamda önermek istediğim bir fare eğer dediğim belirttiğim gibi Hz FPS vs sorun yapmazsa bence Valorant'ta iyi işler becereceğime inanıyorum. Yücelik elodayım 1600 DPI oyun içi 0,1 sens ile oynuyorum 3 tane fare ped var terleme yapıyor çünkü orijinal değiller çakmalar ve Speed fare padler. Klassegeartiger longteng huoyun Special Edition 480x400x4 fare pad sipariş verdim yarın elime ulaşacak 15*20 gün sonra da fare ulaşacak bir birini tamamlayacak harika ikili olacağını düşünüyorum eğer FPS vs. tarzı şeyler sorun çıkartmaz 4K da kullanmama imkan tanırsa iyi olacağını umut ediyorum. Şu an kullandığım fare Amazon'dan geçen sene aldığım ajaz 199 Wireless 650 IPS fare, bu aralar çift tıklama sorunu yaşatıyor sağ olsun. Çok büyük bir beklentim yok fakat Valorant'ta isabet oranımın artması flicklerimde iyi olmayı fareu çevirince durduğum yer hedefimin olmasını ister ve buna yönelik performansımı yükseltmesini isterim açıkçası... Bence Delux 4K alınır bu arada yaptığım araştırmalara dayanarak söylüyorum.
 
Ben biraz önce Delux 4K Hz olanı sipariş verdim 1.770 TL'ye. Fakat aklıma takılan birçok şey var umarım sorun olmaz 4K Hz fare alırken internet-işlemci-FPS-ekran Hz tarzı şeyler çok önemliymiş ve benim işlemci ve internet hariç diğerleri pek karşılamıyor 144 Hz monitör Valorant'ta 200 FPS civarı umarım bir sorun teşkil etmez. Tavsiye konusuna gelirsek 2 gündür çok aşırı fazla araştırma yapıyorum ve bu fare hakkında cidden hatırı sayılı derece de olumlu geri dönüş ve yorumu var. Yabancı kaynaklara ve videolara da tek tek baktım F/P açısından çığır açmış bir ürün günümüz Türkiye için. 4K Hz fare 2 gündür arıyorum Türkiye'de satışını yapan normal 4K fare bile bulamadım fakat Amazon bunu sağladı. Genel itibarıyla bence fiyatına değen ve ciddi anlamda önermek istediğim bir fare eğer dediğim belirttiğim gibi Hz FPS vs sorun yapmazsa bence Valorant'ta iyi işler becereceğime inanıyorum. Yücelik elodayım 1600 DPI oyun içi 0,1 sens ile oynuyorum 3 tane fare ped var terleme yapıyor çünkü orijinal değiller çakmalar ve Speed fare padler. Klassegeartiger longteng huoyun Special Edition 480x400x4 fare pad sipariş verdim yarın elime ulaşacak 15*20 gün sonra da fare ulaşacak bir birini tamamlayacak harika ikili olacağını düşünüyorum eğer FPS vs. tarzı şeyler sorun çıkartmaz 4K da kullanmama imkan tanırsa iyi olacağını umut ediyorum. Şu an kullandığım fare Amazon'dan geçen sene aldığım ajaz 199 Wireless 650 IPS fare, bu aralar çift tıklama sorunu yaşatıyor sağ olsun. Çok büyük bir beklentim yok fakat Valorant'ta isabet oranımın artması flicklerimde iyi olmayı fareu çevirince durduğum yer hedefimin olmasını ister ve buna yönelik performansımı yükseltmesini isterim açıkçası... Bence Delux 4K alınır bu arada yaptığım araştırmalara dayanarak söylüyorum.

Ben de CS2 için aldım ama dongle hemen almayı düşünmüyorum FPS'im 200 ortalamada zaten.
 

Geri
Yukarı