"W" Tuşu Çalışmıyor Kola Döküldü

Donanimci44

Hectopat
Daha fazla  
Ben afedersiniz bir hayvanım, kola içip Facebook'a bakarken elim kolaya değdi. Tuşlara kola döküldü.
Annemin elinden bez alıp sildim, ama "W" tuşu çalışmıyor. Ancak diğer tuşlarda sert basıyordu onu nasıl yaptıysam halletim.
Şimdi bana harici klavye aldırmadan bir çözüm bulun, servise gidebilir daha 9 ay garantiye sahip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi varsa yolla gitsin yok klavyesiz yapamam dersen de w suz idare edersin. Ben şahsen w harfini hemen hemen hiç kullanmam normalde.

Artı klavyeni şeffaf naylon ile kaplayabilirsin. Ben öyle yaptım bişey dökülünce siliyorum sadece bişey olmuyor.

Ben süt döktüm. Dökülen kısımdaki tuşları çıkarttım akşam ters şekilde bıraktım. Sabah tuşları takıp hayatıma devam ettim. İstersen sende temizlemeyi dene ama riskli bir iş.

Daha iki gün öncede benim elim gazoza çarptı, sağdaki ''Num Lock'' tuşlarının oraya döküldü. Akşama kadar hiçbir sorun yoktu, ama akşam ''3'' tuşu girdikten sonra çıkmamaya başladı. İçindeki şekerden yapışmış, içini açtım ön plastik tuşların olduğu yeri söktüm ve onu musluğun altına tuttum:D

Sonra devrelerin olduğu tarafa birleştirmeden güzelce kuruladım, hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyorum, şu anda o klavye'den yazıyorum. Sende güzelce temizleyip kurularsan sıkıntı olcağını sanmam.
Tabi devrelere birşey olmadıysa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı