W10 Görev Çubuğunu Kısayol ile Gizlemek

L1ghtBr1nger

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta ki durum mümkün mü? Normalde, otomatik gizle modunda kullanıyorum ama uygulamalar hala turuncu renkte bildirim verebiliyorlar. Bunu tamamen kapatmak ve açmak için bir kısayol var mı?

Yok hocam mesela arka planda açık olan bir uygulama da yeni bir olay geliştiğinde simgesi turuncu renkte yanıp sönüyor görev çubuğunda. Onu ayarlarda bulamadım.

Bayağı bir bakındım internette istediğiniz şey için ancak bulamadım. Tam olarak yapmak istediğiniz şey görev çubuğunu yok edecek şekilde gizlemek. Normal yöntemde çok ince bir görüntü bırakıyor. Bunun için uygulama ya da Windows'a ait bir araç bulamadım.

Ancak alternatif olarak bir uygulama yazdım. Bütün ekranı kaplıyor ve ne görev çubuğu ne de yanıp sönen ikonlar görünüyor. Bu uygulamanın içerisinde yeni bir uygulama açıyorsunuz. Aşağıda uygulamayı paylaştım, tamamen güvenlidir ben yazdım. Fakat çoğu programda çalışmıyor. C# biliyorsanız kodları vereyim, yoksa bulabilirsem ben denerim bütün uygulamaları açmayı. (Notepad, hesap makinası gibi uygulamalarda çalışıyor sadece)

Fullscreen.exe

Bayağı bir bakındım internette istediğiniz şey için ancak bulamadım. Tam olarak yapmak istediğiniz şey görev çubuğunu yok edecek şekilde gizlemek. Normal yöntemde çok ince bir görüntü bırakıyor. Bunun için uygulama ya da Windows'a ait bir araç bulamadım.

Ancak alternatif olarak bir uygulama yazdım. Bütün ekranı kaplıyor ve ne görev çubuğu ne de yanıp sönen ikonlar görünüyor. Bu uygulamanın içerisinde yeni bir uygulama açıyorsunuz. Aşağıda uygulamayı paylaştım, tamamen güvenlidir ben yazdım. Fakat çoğu programda çalışmıyor. C# biliyorsanız kodları vereyim, yoksa bulabilirsem ben denerim bütün uygulamaları açmayı. (Notepad, hesap makinası gibi uygulamalarda çalışıyor sadece)

Fullscreen.exe
Çok teşekürler. Emek harcamış olmanız bile benim için yeterli [emoji1]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı