Windows 10 Pro kullanıyorum, W11'e manuel yükseltme yaparken yükleme bitip PC yeniden başlatılıyorken mavi ekran hatası veriyor. Hata adı DRIVER_PNP_WATCHDOG, birçok şey denedim ama bir şey değişmedi. Bilenler yardımcı olabilir mi?
Herkese selamlar. Bu rehberimde dizüstü bilgisayarların batarya sağlığını nasıl göreceğimizi ve bu sağlığı nasıl arttırabileceğimizi anlatacağım. Batarya sağlığı nasıl kontrol edilir?: ✦ Başlat - CMD (yönetici olarak çalıştırın) powercfg /batteryreport ✦ Çıkan ekranda, seçtiğim gibi dizini...
O hâlde temiz bir ISO'yu indirip Rufus'la USB'ye flashlayın. Ardından Windows kurulum ekranında kurulumun yapılacağı diski silin. Ek olarak bir Windows 10 USB'sini de köşede bulundurun zira OS silinirse ve yine de kurulmazsa en azından Windows 10 kurarsınız. Sonucu bekliyor olacağım.
O hâlde temiz bir ISO'yu indirip Rufus'la USB'ye flashlayın. Ardından Windows kurulum ekranında kurulumun yapılacağı diski silin. Ek olarak bir Windows 10 USB'sini de köşede bulundurun zira OS silinirse ve yine de kurulmazsa en azından Windows 10 kurarsınız. Sonucu bekliyor olacağım.
Dediğim gibi, en kötü ihtimalle her şeyi farklı diske yedekleyip kurulumun yapılacağı diski sıfırlayıp ona kurulum yapabilirsiniz. Artık sizden sonucu bekliyorum
Dediğim gibi, en kötü ihtimalle her şeyi farklı diske yedekleyip kurulumun yapılacağı diski sıfırlayıp ona kurulum yapabilirsiniz. Artık sizden sonucu bekliyorum
Yardımlarınız için gerçekten teşekkür ederim ama sadece normal bir yükseltme yapmak istemiştim, yeniden kurulum gibi bir risk almak istemiyordum. Umarım başka bir çözüm yolu vardır.