Boyle kaynaklarin yanina Ingilizce ogrenip dokumantasyonlari okumak cok yararli olur. Kaynagindan ogrenmis olursunuz.Sorum açık. HTML'e bakacaktım. Sizce bir şeyler anlayabilir miyim?
İngilizce yeteri düzeyde biliyorum. Nereden bulabilirim dediklerinizi.Boyle kaynaklarin yanina Ingilizce ogrenip dokumantasyonlari okumak cok yararli olur. Kaynagindan ogrenmis olursunuz.
Amaciniz Web programlama ogrenmek galiba.İngilizce yeteri düzeyde biliyorum. Nereden bulabilirim dediklerinizi.
Çok teşekkürler. Göz atacağım.Amaciniz Web programlama ogrenmek galiba.
Burada yararli kaynaklar var.Web technology for developers
The open Web presents incredible opportunities for developers. To take full advantage of these technologies, you need to know how to use them. Below you'll find links to our Web technology documentation.developer.mozilla.org
JS icin bir kaynak ornegin.JavaScript | MDN
JavaScript (JS) is a lightweight interpreted (or just-in-time compiled) programming language with first-class functions. While it is most well-known as the scripting language for Web pages, many non-browser environments also use it, such as Node.js, Apache CouchDB and Adobe Acrobat. JavaScript...developer.mozilla.org
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.