W75 klavye kronik hatalı mı?

W75'in ilk sürümlerinde sıkıntılar olduğunu söyleyen çok insan vardı ama bildiğim kadarıyla ilerleyen sürümlerde bu durumları çözdüler. Ayrıca Wraith kendi ürünlerinde koşulsuz iade + değişim sunuyorlar sıkıntı olacağını sanmam. Wraith Sense almıştım. Dip ses olduğu için değişim talep ettim koşulsuz değiştirdiler.
2024 Temmuz ayında ATK X1 Pro Max satın almıştım. Ancak QC sorunu nedeniyle daha bir gün bile geçmeden iade etmek istedim. Fakat kargo henüz teslim alınmamıştı ve bana geri gönderildi. Teknik destek sanırım biraz şans işi.

W75'in ilk sürümlerinde sıkıntılar olduğunu söyleyen çok insan vardı ama bildiğim kadarıyla ilerleyen sürümlerde bu durumları çözdüler. Ayrıca Wraith kendi ürünlerinde koşulsuz iade + değişim sunuyorlar sıkıntı olacağını sanmam. Wraith Sense almıştım. Dip ses olduğu için değişim talep ettim koşulsuz değiştirdiler.

Özellikle kendi ürünlerine çok ilgililer destek konusunda.

2024 Temmuz ayında ATK X1 Pro Max satın almıştım. Ancak QC sorunu nedeniyle daha bir gün bile geçmeden iade etmek istedim. Fakat kargo henüz teslim alınmamıştı ve bana geri gönderildi. Teknik destek sanırım biraz şans işi.

Belki kargo firması ile alakalı bir durum oldu. Ayrıca QC sorunu dediğiniz kasada esneme tarzı bir şey ise geri göndermeleri normaldir abartının dışında bir sorun olmadığı zaman.

Keşke ürünü göndermeden önce kendilerine mail atıp form doldursaydınız. Onlar zaten garanti süreçleri için neler yapılması gerektiğini anlatıyor. Eğer siz direk adamlara ulaşmadan gönderdiyseniz de ürün geri gelmiş olabilir.

Belki kargo firması ile alakalı bir durum oldu. Ayrıca qc sorunu dediğiniz kasada esneme tarzı bir şey ise geri göndermeleri normaldir abartının dışında bir sorun olmadığı zaman.

Mail ile kendilerine ulaştım bizim sorunumuz değil diye geri dönüş sağlamışlardı kargo şirketiyle alakalı değil. Kasada esneme vardı, yanlar gıcır gıcır içine göçüyordu resmen bence gayet abartı bir durum. Gamig.gen.tr'den Akko ag One satın almıştım mouse padimin üzerinde algılamıyordu fakat başka mouse padin üzerinde algılıyordu. Durumu Gaming Gen TR'ye izah ettim ürünü iadeye aldılar. @ubyys hocamın dediği gibi kendi ürettikleri ürünlerin arkalarında duruyorlar fakat yurt dışından tedarik ettikleri ürünler için aynı şey geçerli değil sanırım.

Merhaba, wraithten W75 model klavyenin almak istiyorum ama kendi kendine tuş bastığını söyleyen kullanıcılar var. Bu durum benim de kafamı karıştırdı bu indirimle alınır mı?

Bu yeni üretimde sorunu yok. Eskiden sorunluydu.

Vallahi Wraith ona bir şey yapmıyor kullanıma engel değil deyip geçiyor. Aslında her farede var fakat orana göre değişiyor.

Bende Wraith W75 var alalı 2 ay oldu bazen kendi tuş basıyor bazen de algılamıyor FPS oyunu oynarken W A S D tuşarının algılamaması büyük bir sorun oluyor biraz pişman oldum kesinlikle çözememişler sorunu aynı devam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı