W8.1 Single Kullanıcıları W10 Pro için W7 Ultimate mi Kurmalı?

Yâsir

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere windows 10 işlemleri ciddi bir şekilde başladı. Bir defa sahip olan ömür boyu kullanabilecek gibi güzel haberler de verildi. Aklıma takılı olan nokta şurası :
Benim bilgisayarımda Orjinal W8.1 Single yüklü, ben W10'a geçerken W10 Home sürümüne sahip olacağım.
Adamın birinin bilgisayarında da kaçak W7 Ultimate yüklü. Bu adam da W10 pro sürümüne geçecek. Üstelik çevremden gözlemlediğim kadarıyla Windows orjinal olup olmadığına hiç bakmıyor. Bizim W10 Pro sürümüne sahip olmamız için W7 Ultimate atıp oradan mı W10'a geçmemiz gerekir?

Adamın birinin bilgisayarında da kaçak W7 Ultimate yüklü. Bu adam da W10 Pro sürümüne geçecek.
30 günlük deneme sürümüne geçecek. Windows 10'u da korsan kullanmak zorunda.
Üstelik çevremden gözlemlediğim kadarıyla Windows orijinal olup olmadığına hiç bakmıyor.
Hayır, bakıyor. Sadece ufak bir hata sonucu korsan kullanan kişilerde de görünüyor. Onlar yükseltemeyecekler.
Benim bilgisayarımda orijinal W8.1 Single yüklü, ben W10'a geçerken W10 Home sürümüne sahip olacağım.
Bizim W10 Pro sürümüne sahip olmamız için W7 Ultimate atıp oradan mı W10'a geçmemiz gerekir?
Windows 8.1 SL'den Windows 10 Home sürümüne geçiş yapacaksınız. Pro sürümüne geçmek için hiçbir yolunuz şimdilik yok. Tarihi eser Windows 7 falan kurmayınız.

Korsan kullananlar da geçecek herhalde. Rezerve herkese çıkmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı