W8 açılmıyor

BatuhanY

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2012
Mesajlar
15
Arkadaşlar düşük seviye bir bilgisayarım var. Sorunsuz şekilde çalışırken 1 ay önce açılırken donmaya başladı sürekli resetleyerek açıyordum. Geçen gün birde işlemci ısısı işin içine girdi. Onu hallettim fakat bilgisayarım açılmıyor. Windows logosunda kalıyor. Format atmaya çalıştığımda yine aynı şekilde donuyor.Ayrıca donduğunda mousedaki ışık gidiyor klavye donuyor.Reset tuşu da çalışmıyor. Hiçbir şekilde başlatamadım. Bazen bilgisayarı açtığımda ekran da gelmiyor. Ramlerde sorun olduğunu düşünmüyorum. Ramleri memtest ile kontrol etmiştim. Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Windows 8.1 bu arada.
 
işlem özelliklerim düşük 2 gb ram var ekran kartım Asus hd5450 1 gb 64 bit
2 adet 80 gb harddisk var 10 senelik falan bilgisayar. Biosu nasıl güncelleyebilirim?
Anakartı ve işlemci neydi unuttum:):)
Anakart msi
 
Formattada takılıyor. Tek hddmi kullanmalıyım?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Tek hdd de çözüm olmadı aynı şekilde takılıyor. Ekran kartım ve ramlerimdede sorun yok işlemci veya anakartta bir sorun var yada biosu güncellemeliyim. Fakat nasıl güncelleyeceğim?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı