W8 işletim sistemi ve GTA IV

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.617
P

pusat57

Ziyaretçi
Az önce GTA IV yükledim sistemime ve bir DLL hatası verdi indirdim kurdum ve sonrada başka bir hata verdi açılmadı. W8'e SSD alınca geçtim. W7'de defalarca kurmuştum. Hata aldığımda olmuştu ama çalışmıştı. W8 güncel tutuyorum ve oyun CD'si korsan. Orijinal alın demeyin. W8 ile uyumlu mu? GTA IV zaten eski bir oyun. 
Konu güncel. Şimdi yeniden kuruyorum. Uyumluluk sorunu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır atmadım zaten tüm hatalar giderildi dedi ve tekrar başlatmaya çalıştığımda bir daha DLL hatası vermedi. Başka hata verdi o da aklımda yok şimdi oyunu kaldırdım tekrar kuruyorum.

Yeniden kurduğunuzda atmayı dener misiniz? Belki o zaman bir çözüme ulaşabiliriz, denemekten ne zarar gelir ki :) Ben öyle çözmüştüm GTA IV sorununu.

yeniden kurduğunuzda, atmayı dener misiniz? belki o zaman bir çözüme ulaşabiliriz, denemekten ne zarar gelir ki :) ben öyle çözmüştüm GTA IV sorununu.
Denerim, sağolun. Daha var kurulmasına. SSD var ama hala bana çok yavaş geliyor yüklemeler filan. 
EFLC FATAL ERROR: XNetStarup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game 10093 diye hata veriyor. Sebebi nedir? DLL hatası almadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı