Wallhack gibi ses nasıl kasılır?

Ben birazcık yetenek ile alakalı olduğunu düşünüyorum bunun, arkadaşlarımda çok daha pahalı kulaklıklar var ama düşmanın kendi üzerine doğru koştuğunu anlamıyorlar. Ben dandik James Donkey 710 kulaktığımla çok rahat duyabiliyorum, kulak aşinalığı önemli bence birazda.
 
Valla inanın bilmiyorum bende bir yandan markaya güveniyorum fakat kimi insanlar dediğim şekilde bahsediyor ve artık eskisi gibi değil iade edeceğim falan diyor. Şu şu şu sorunlar var vs. diye. Bende bu ihtimallerden korktuğum için zamanında Cloud 3 almak yerine PRO X almıştım.
Aslında kablosuz SteelSeries kulaklık almak isterim ama 10k maalesef :( cloud 3’ü araştıracağım teşekkürler
 
İşin %25'i kulaklıktaysa kalanı oyun bilgisine bakar. Gidip bir @DMN gibi tryhard sayabileceğimiz bir FACEIT üstadına JD711 verelim, o adam gene oyunu rahatça oynayacak çünkü adamın oyun algısı yüksek.
Oyun algını yükseltmen lazım. Bu da çoğu yayıncıyı izleyip her gün sağlam antrenman yaparak olur.
Özellikle de deathmatchleri çok oynaman lazım.
 
Ses kasmak dediğiniz olay fazla overrated birşey evet önemli ama oyun bilgisi daha önemli rakibi düzgün okursan bir noktadan sonra ses kasmasan bile rakibin nereden nasıl çıkacağını hissettiğin için ona göre oynuyorsun. yoksa 1000TL'lik IEM kulaklıkla bile EQ ayarı yapıp çok rahat ses kasarsın. Birde deneyim oyunu ne kadar çok oynarsan o kadar fazla deneyim sahibi oluyorsun rakibine ne yapacağını önceden kestirmek daha rahat oluyor.
 
Ses kasmak dediğiniz olay fazla overrated bir şey evet önemli ama oyun bilgisi daha önemli rakibi düzgün okursan bir noktadan sonra ses kasmasan bile rakibin nereden nasıl çıkacağını hissettiğin için ona göre oynuyorsun. Yoksa 1000TL'lik IEM kulaklıkla bile EQ ayarı yapıp çok rahat ses kasarsın. Bir de deneyim oyunu ne kadar çok oynarsan o kadar fazla deneyim sahibi oluyorsun rakibine ne yapacağını önceden kestirmek daha rahat oluyor.

Overrated biraz kişiye ve oyuna göre bence. Mesela valorant/cs pek önemli olmayabilir fakat Warzone gibi batteroyale oyunlarda çok kritik.
 
Overrated biraz kişiye ve oyuna göre bence. Mesela valorant/cs pek önemli olmayabilir fakat Warzone gibi batteroyale oyunlarda çok kritik.
Warzone Apex gibi oyunlarda ses kasmak daha kritik ama gene dediğim unsurlar aynı çünkü oyuncuların çoğu o oyuna göre belirli haraketler yapıyorlar sadece hangi durumda oyuncular nasıl davranır çözdüğün zaman çok rahatlıyorsun.
 
Kulaklık önemli fakat oyunu tanımak daha da önemli daha doğrusu oyundaki haritaları tanımak daha önemli bence çünkü hayatımda hiç iki bin üç binlerce liralık kulaklık kullanmama rağmen CS'de yıllardır rahatça ses kasabiliyorum. Şu an kullandığım da Gamepower'ın öyle sıradan bir kulaklığı pek bir özelliği yok.
 

Geri
Yukarı