Wallhack gibi ses nasıl kasılır?

Değerli arkadaşlar haklısınız oyun bilgisi çok önemli fakat güzel bi kulaklık alıp oyun bilgisiyle birleştirip üstün performans göstermek istiyorum.
Önerileriniz varsa lütfen paylaşın.
 
Başlıkta belirttiğim gibi FPS oyunlarında üst düzey ses kasmak istiyorum. Birçok kişi ve yayıncının HyperX Cloud 2 kullandığını gördüm. Ona yönelmek mantıklı mı?

Tam anlamıyla iyi bir ses kasacaksan kulak içi tercih etmeni öneririm. Ben ileride Sennheiser IE 200 alacağım tavsiye ederim ama kulak içi olmaz dersen Logitech Pro X kabloluda bir nevi işini görür bu kulaklıklada seslerin nereden geldiğini rahatlıkla anlıyorsun.

Ben birazcık yetenek ile alakalı olduğunu düşünüyorum bunun, arkadaşlarımda çok daha pahalı kulaklıklar var ama düşmanın kendi üzerine doğru koştuğunu anlamıyorlar. Ben dandik James Donkey 710 kulaktığımla çok rahat duyabiliyorum, kulak aşinalığı önemli bence biraz da.

Kendini geliştirmeyle, yetenekle alakası var tabii ama temiz bir şekilde ses kasmak çok başka bir şey rakibi hemen fark edip pozisyon alma veya pusacağın alanı ona göre daha rahat karar veriyorsun.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı