ucan_sabri Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #1 PC'mde Walliant 1.0.0.1 adlı uygulama belirdi. Virüs olduğu şüphesine düştüm. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
PC'mde Walliant 1.0.0.1 adlı uygulama belirdi. Virüs olduğu şüphesine düştüm. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Çözüm ucan_sabri 17 Aralık 2020 uydu3 dedi: Aynı virüs arkadaşımda da var Kaspersky Malwarebytes ile denedik. Genişletmek için tıkla... HKEY_CURRENT_UserName\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{E72E2194-F430-4F4A-A262-1C8FF081B3A5}_is1. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shared Tools\MSConfig\startupreg\Walliant. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\walliant_RASAPI32. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\walliant_RASMANCS. Kayıt defterinden bu dizinlerde dosya varsa silmeyi deneyin.
uydu3 dedi: Aynı virüs arkadaşımda da var Kaspersky Malwarebytes ile denedik. Genişletmek için tıkla... HKEY_CURRENT_UserName\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{E72E2194-F430-4F4A-A262-1C8FF081B3A5}_is1. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shared Tools\MSConfig\startupreg\Walliant. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\walliant_RASAPI32. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\walliant_RASMANCS. Kayıt defterinden bu dizinlerde dosya varsa silmeyi deneyin.
bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #41 Bu program bir masaüstü arka planı değiştiricisi gibi bir şey ama bunu yaparken bilgilernizi toplayıp satıyor bu nedenle virüs olarak anılıyor. Programı Denetim Masası'ndan bulup kaldırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu program bir masaüstü arka planı değiştiricisi gibi bir şey ama bunu yaparken bilgilernizi toplayıp satıyor bu nedenle virüs olarak anılıyor. Programı Denetim Masası'ndan bulup kaldırabilirsiniz.
Y Yusufatk Femtopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #42 Bende walliant 1.0.16.1 diye bir şey geldi birkaç şey daha vardı Denetim Masası'ndan kaldırdım fakat bu walliant kaldırılmıyor ayrıca Denetim Masası'ndan virüs kaldırılırsa virüs giderilir mi? Artı 0 Eksi
Bende walliant 1.0.16.1 diye bir şey geldi birkaç şey daha vardı Denetim Masası'ndan kaldırdım fakat bu walliant kaldırılmıyor ayrıca Denetim Masası'ndan virüs kaldırılırsa virüs giderilir mi?