Wallpaper Engine alınır mı?

Yapacağın bir şey yok ki aslında. Programı indireceksin, açtığında zaten tepede koskoca "atölye" yazıyor. Oradan güzel bi' WP bulup abone olacaksın. Bu kadar basit. İşte korsan indirince atölyeye bağlanamıyorsun. Olay kendin yapman değil, yapılanları kullanman.

Wallpaper Engine olmazsa olmazlardan bana göre parasını kuruşuna kadar hak eden bir uygulama. Crack falan düşünmeyin bile onun olayı zaten inanılmaz geniş Steam atölyesi içerikleri.
Şimdi alacağım ama Steam cüzdanıyla nasıl alınır bilmiyorum. 😅
Hareketli Arka Plan Yapımı şu konuya bakmanızı öneririm şahsen. Elbette Wallpaper Engine iyidir hoştur ama bu ücretsiz ve kendimde kullandığım üzere son derece güvenilir.
Öneriniz için sağolun.

Haraketli WallPaper istiyorsanız 8GB ram şart.

Özelliklerinden biri Wallpaper Engine; masaüstünden ayrı bir yere bakarsanız wallpaper hareketi durduruyor, yani hareketsiz bir wallpaper'a dönüşüyor, bu yüzden 4 GB ile rahat bir şekilde kullanılabilir.

Son düzenleme:
Yapacağın bir şey yok ki aslında. Programı indireceksin, açtığında zaten tepede koskoca "atölye" yazıyor. Oradan güzel bi' WP bulup abone olacaksın. Bu kadar basit. İşte korsan indirince atölyeye bağlanamıyorsun. Olay kendin yapman değil, yapılanları kullanman.
Şimdi alıp biraz bakınacağım sağolun.

Wallpaper Engine de masaüstünden ayrı bir yere bakarsanız wallpaper hareketi durduruyor, yani hareketsiz bir wallpaper'a dönüşüyor, bu yüzden 4 GB ile rahat bir şekilde kullanılabilir.
Tabi her zaman çalışacak şekilde de ayarlanabiliyor. Şahsen benim makinede prize takılıyken her daim çalışacak şekilde ayarladım. O kadar para verdi, çalışsın köle.

Hocam ödeme yerine gidin zaten orada ödeme yöntemi otomatik olarak Steam cüzdanı şeklinde görünecektir.
Bakacağım. Sağolun.
Tabi her zaman çalışacak şekilde de ayarlanabiliyor. Şahsen benim makinede prize takılıyken her daim çalışacak şekilde ayarladım. O kadar para verdi, çalışsın köle.
haha bu kısa vadede sıkıntı yaşatmaz ama uzun vade de sıkıntı çıkarabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı