kaayayusuf
Hectopat
Hareketli Arka Plan Yapımı şu konuya bakmanızı öneririm şahsen. Elbette Wallpaper Engine iyidir hoştur ama bu ücretsiz ve kendimde kullandığım üzere son derece güvenilir.
Şimdi alacağım ama Steam cüzdanıyla nasıl alınır bilmiyorum.Wallpaper Engine olmazsa olmazlardan bana göre parasını kuruşuna kadar hak eden bir uygulama. Crack falan düşünmeyin bile onun olayı zaten inanılmaz geniş Steam atölyesi içerikleri.
Öneriniz için sağolun.Hareketli Arka Plan Yapımı şu konuya bakmanızı öneririm şahsen. Elbette Wallpaper Engine iyidir hoştur ama bu ücretsiz ve kendimde kullandığım üzere son derece güvenilir.
Şimdi alacağım ama Steam cüzdanıyla nasıl alınır bilmiyorum.![]()
Gif, video koyabilirsiniz.Sanırım denemiştim ama 6-7 tane wallpaper vardı ondan silmiştim.
Haraketli WallPaper istiyorsanız 8GB ram şart.
Şimdi alıp biraz bakınacağım sağolun.Yapacağın bir şey yok ki aslında. Programı indireceksin, açtığında zaten tepede koskoca "atölye" yazıyor. Oradan güzel bi' WP bulup abone olacaksın. Bu kadar basit. İşte korsan indirince atölyeye bağlanamıyorsun. Olay kendin yapman değil, yapılanları kullanman.
Alınır o zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz.GTX 1050 Ti, 16 GB RAM ve 477 GB depolamam var.
Tabi her zaman çalışacak şekilde de ayarlanabiliyor. Şahsen benim makinede prize takılıyken her daim çalışacak şekilde ayarladım. O kadar para verdi, çalışsın köle.Wallpaper Engine de masaüstünden ayrı bir yere bakarsanız wallpaper hareketi durduruyor, yani hareketsiz bir wallpaper'a dönüşüyor, bu yüzden 4 GB ile rahat bir şekilde kullanılabilir.
Bakacağım. Sağolun.Hocam ödeme yerine gidin zaten orada ödeme yöntemi otomatik olarak Steam cüzdanı şeklinde görünecektir.
haha bu kısa vadede sıkıntı yaşatmaz ama uzun vade de sıkıntı çıkarabilir.Tabi her zaman çalışacak şekilde de ayarlanabiliyor. Şahsen benim makinede prize takılıyken her daim çalışacak şekilde ayarladım. O kadar para verdi, çalışsın köle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.