Wallpaper Engine alınır mı?

İki resim yap, hevesini at ve 45 TL verdiğin için pişman ol. Ben olsaydım bunları yaşardım. Wallpaper yapmak için para ödenecek durumlara düşmüşüz. O 45 TL ile gider adam gibi oyun alır beni günlerce eğlendirecek materyale sahip olurdum veya CS:GO skini alırdım.

Eğlenecek oyunum var 45 TL bana koymuyor sadece saçmamı diye merak ettim herkese teşekkürler.

Hocam ben sistemi yoruyor demedimki. 45 liraya yazık bence.

Steam'ın dolar kurunun 20'ye çekeceği söylentileri var şimdi ödemesin indirim beklesin dersin zam yiyincede ortada kalıyorsun 45 lira ver 1 kerelik bir şey olmaz 45 lira normal bir öğün parası bile değil.

10 lirayken almıştım, bu fiyata değmez. Arka planda Geralt titreyecek diye 40 lira verilmez. Alacak bir şey bulamıyorsan al tabii de ekstra para yatırıp alınmaz, onu demeye çalışıyorum.

Yani alacak bir şey kalmadı fazla para vardı aldım zaten iade etmiycektim canım sıkıldı sordum saçmamı diye fikir için teşekkürler arkadaşlar.

Eğlenecek oyunum var 45 TL bana koymuyor sadece saçmamı diye merak ettim herkese teşekkürler.
Tek mesele sana koyup koymaması değil. Önemli olan yapımcının böyle saçma programlar çıkararak para kazanması. Şöyle kapitalist işlere gelmeyin, olmadık şeylere para vermeyin.

Tek mesele sana koyup koymaması değil. Önemli olan yapımcının böyle saçma programlar çıkararak para kazanması. Şöyle kapitalist işlere gelmeyin, olmadık şeylere para vermeyin.
Hocam linç olarak algılamayın ama tam bir baba konuşması yaptınız. Olmadık şeylere para vermeyin tam bir babanın kullanacağı tipten bir laf.

Doğru vallahi bu yüzden mecbur evden yemek getiriyorum ben, yemek kalmadığında mecbur para veriyordum insafsızlar bir döneri 32 TL'ye satıyorlardı (geçen sene)
Bizim burda dönerin tanesi 40 hocam.

İki resim yap, hevesini at ve 45 TL verdiğin için pişman ol. Ben olsaydım bunları yaşardım. Wallpaper yapmak için para ödenecek durumlara düşmüşüz. O 45 TL ile gider adam gibi oyun alır beni günlerce eğlendirecek materyale sahip olurdum veya CS:GO skini alırdım.

Çok saçma. 15 yaş çocuklar gibi 3 günlük okul harçlığı 45 TL'nin muhabbetini yapıyoruz 10 kişi şaka gibi.

"O 45 TL ile gider adam gibi oyun alır beni günlerce eğlendirecek materyale sahip olurdum" :D

45 TL Wallpaper Engine al sonra günlerce eğlendirecek oyunu da al. Hatta sonra git bir de CS:GO skini al paşa gönlüm mutlu olsun yeterli değil mi?

Bilgisayarını çekmişsin altına Wallpaper Engine'ye verdiğin 45TL'yi mi konuşuyorsun burada? Kullanmayacaksan iade et kullanacaksan hayırlı olsun.

Hocam linç olarak algılamayın ama tam bir baba konuşması yaptınız. Olmadık şeylere para vermeyin tam bir babanın kullanacağı tipten bir laf.

Bizim burada dönerin tanesi 40 hocam.

Şimdikine bakmayacaksın işte bu sene okul açıldığında rahat 50 lira yaparlar, mesela örnek olarak geçen sene simitin 4 lira olduğu zamanda bu kantin 8 liraya satıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı