Wallpaper Engine için yapılan duvar kağıdı uyumsuz olarak işaretleniyor

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
Wallpaper Engine için duvar kağıdı yapmıştım. Sabah 2 tane yükledim, akşam ise 4 tane. Birkaç saat sonra baktığımda bütün duvar kağıtlarım uyumsuz olarak işaretlenmiş. Ne yapmam lazım?

Ekran görüntüsü 2024-06-25 213615.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme gelmiş olabilir? Steam'ı açıp öyle deneyin. Duvar kapıdını silip geri yükleyin, Wallpaper Engine'yi silip yükleyin.

Güncelleme gelmiş olabilir? Steam'ı açıp öyle deneyin. Duvar kapıdını silip geri yükleyin, Wallpaper Engine'yi silip yükleyin.
Duvar kağıtlarını silip tekrar yükledim yine aynı sonucu veriyor. Diğerlerini deniycem.

Ama silip yüklemenin uyumsuz olarak işaretlemesindeki çözümü ne? Duvar kağıdını yükledikten 5 dakika sonra uyumsuz olarak işaretleniyor.

Duvar kâğıtlarını silip tekrar yükledim yine aynı sonucu veriyor. Diğerlerini deneyeceğim.

Wallpaper Engine çok sorunlu illa Steam'i açtırtmak istiyor. He bu arada Steamıde güncelle.

Duvar kâğıtlarını silip tekrar yükledim yine aynı sonucu veriyor. Diğerlerini deneyeceğim.

Ama silip yüklemenin uyumsuz olarak işaretlemesindeki çözümü ne? Duvar kâğıdını yükledikten 5 dakika sonra uyumsuz olarak işaretleniyor.

Talimatlar sayfadına basar mısınız belki orada vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı