Arkadaşlar, Wallpaper Engine kullanıyorum. Arka planda RGB ışıklı efsane bir duvarkağıdı var. Duvar kağıdı RGB aydınlatmalı yani renk değiştiriyor. Sizlere sorum performans düsürümü? Yani kullanmaya devam edeyim mi?
Düşürür. Onu da arkada çalışan bir oyun gibi düşünebilirsiniz. Animasyonları renderlamak için ekran kartı ve işlemcinizi kullanıyor. MSI Afterburner üzerinden bakarsanız görürsünüz zaten. Ek olarak çok fazla bir düşüş olmaz.
Masaüstüne bakmıyorken arka plan çalışmasın gibisinden ayarı vardı. Masaüstü kullanıyor olsam kullanırdım da dizüstünde güzel elektrik yer diye düşünüp kullanmıyorum.
Masaüstüne bakmıyorken arka plan çalışmasın gibisinden ayarı vardı. Masaüstü kullanıyor olsam kullanırdım da dizüstünde güzel elektrik yer diye düşünüp kullanmıyorum.
Düşürmüyor sevgili dostum. Eski bir sistemimde kullanıp herhangi bir zararını görmemiştim. Ha bazılar 4 5 gb lık videolar koyuyorlar onları bilemem. Bulduğun o wallpaper ı bizle de paylaşırsan sevinirim
Düşürmüyor sevgili dostum. Eski bir sistemimde kullanıp herhangi bir zararını görmemiştim. Ha bazılar 4 5 GB'lık videolar koyuyorlar onları bilemem. Bulduğun o wallpaper ı bizimle de paylaşırsan sevinirim