Wallpaper önerisi

ha unutmusum sagol guzelmis birazdaha atsan sevinirim baya bi lazım
atim
chibaolin, digital art, artwork, illustration, fantasy art, dragon, animals, sea, boat, water, wide screen, watermarked, ultrawide, mist, Chinese dragon | 7939x3500 Wallpaper
wallhaven-o5vqy9.jpg
853978.png
04bze51bbbz31.jpg
942946.jpg
wallhaven-zmoy5w.jpg

Şöyle küçük bir arşiv yaptım, içinde 102 fotoğraf var. En alttaki 50 fotoğraf Microsoft'un kendi sitesinden alınma, üstteki 52 resim karışık. Açılması uzun sürecektir bilgin olsun.

Arkadaşlar ben şimdi anime olmayan wallpaper istiyorum güzel hoş olsun ama sıkıntı ben okuldayken annem benim bilgisayarımla yazıcıyla kağitla baskı basıyor. Annemin bana bunlar ne demeyeceği wallpaper verir misiniz? Sadece yaptığı iş o için kızmayacağı bir şey verin.

Bende şu an bu var hocam güzel bana göre The Amazing Spider-Man 1 metro sahnesinden bir wallpaper.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    890,5 KB · Görüntüleme: 32
Bende şu an bu var hocam güzel bana göre The Amazing Spider-Man 1 metro sahnesinden bir wallpaper.
sağol hocam kralsıb

Şöyle küçük bir arşiv yaptım, içinde 102 fotoğraf var. En alttaki 50 fotoğraf Microsoft'un kendi sitesinden alınma, üstteki 52 resim karışık. Açılması uzun sürecektir bilgin olsun.
ugrastıgın icin teşekkür ederim.

5 dkda açtı hocam wifi de tek ben varım messi lambo onları kullanalım digerleride müq

Alttaki resimlere bakmanıda öneririm, Microsoft'un paylaştığı çok güzel masaüstü hepsi.
bakarım dostum.

bir hava söyle neydi unuttumda biraz koko diyor onun biraz yükseğini verirmisin çok altta kaldı

bakarım dostum.

bir hava söyle neydi unuttumda biraz koko diyor onun biraz yükseğini verirmisin çok altta kaldı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı