Wally West VS Superman

Wally West mi Superman mi

• Superman

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

121228

Megapat
Makaleler
10
Olası bir karşı karşıya gelme durumunda Wally West mi alır Supermen mi? Görüşlerinizi bekliyorum. (Güç konusunda herhangi bir kısıtlama yok.)

Bildiğim kadarıyla Flash için konuşuyorum normalde Superman ile olan hız yarışları berabere bitiyormuş ama sonradan Flash, Superman'ı geçmeye başlamış. He dövüş diyorsan Superman yener gibi..

Bildiğim kadarıyla Flash için konuşuyorum normalde Superman ile olan hız yarışları berabere bitiyormuş ama sonradan Flash, Superman'ı geçmeye başlamış. He dövüş diyorsan Superman yener gibi..
Senin bahsettiğin Barry Allen ben Wally West den bahsediyorum. Arada çok fark var.

Dövüş şartları ney? Yok edilemez bir gezegendeyse Wally'nin şansı yüksek. Faz halini alabilmesi, Speed Force kontrolünün çok iyi olması, reaksiyon ve hareket hızının çok yüksek olması Wally için büyük avantaj.

"Işınlanmayı onlarca kez katlayacak kadar hızlı olan Wally, zaman, ses, ışık, boyut, speed-force, madde bariyerlerinin hepsini aşmışlığı olan bir süper hızlıdır.
Wally’den bazı örnekler vermemizi isterseniz eğer işte buyrun.
0.0001 Mikro Saniye süre içerisinde 532 bin kuzey koreliyi bir nükleer patlamanın merkezinden 35 mil uzağa taşımış birisidir. 0,0001 mikro saniye
içerisinde tek tek (ya da en fazla çifter çifter) 532 bin insanı 35 mil öteye taşıyor bunu o kadar hızlı yapıyor kimse nükleer enerjinin yan etkilerine dahi maruz
kalmıyor yani ani patlamadan ve nükleer yayılımdan yüzbinlerce kat daha hızlı koşmuş oluyor !! Bazı yabancı kaynaklı hesaplamalar Wally’nin bu olayda ki
hızının ışıktan 13 trilyon daha fazla olması gerektiği yönünde !!!!! (1) (2) (3)
Kalifiyeli bir inşaat firmasının bir kaç ayını hatta yılını alabilecek büyük bir asma köprüyü (boğaz köprüsü gibi düşünün) 30 saniye içerisinde yeniden yapıyor !! (1) (2) (3)
Yarım milyon insanın yüzünü 1 piko saniyede taradığı ve aradığı adamı bulduğu anlar ! (1) (2)
Barry, zaman bariyerini aşarken neredeyse artık dayanamayacak gücü kalmadığında hop arkasından biri gelir ve onu tutar. Bu Wally’dir. Wally zaman bariyeri
içerisinde kendisi rahatça koştuğu yetmiyormuş gibi Barry’i de taşıdığı o anlar ! (1)
0.000000000000000000001 saniyede dünyada ki tüm radyoları açtığı o absürt anlar ! (1) (2) Bunu başardığındaki hesaplanmış hızı ise şudur
Sırf Karaları (Kıtalar ve Adalar) dolaşsa o sürede bu = Işık Hızının 500 Sekstilyon katı eder.
Ancak Gemiler ve Deniz altıları ve de Deniz Üstündeki yapılarıda gezmek zorunda kaldığını ve kara sularını da gezdiğini düşünürsek bu da = Işık Hızı x 250 Katordesilyon demek oluyor. Wally bu işi başarmadan önce bir kaç milyon normal insanın hızını kendisine eklemişti ancak bunun katkısı çok ufak olduğundan bu devasa rakamlar üzerinde sadece minik farklara sebep oluyor. Nitekim hesaplanmış en hızlı speedster gösterimi budur denilebilir." dostlar bir çizgi roman sitesinden alıntı yaptım, isteyene link atabilirim. bu kapışmada Superman Flashı göremeyeceği için sonucu ne olur bilmem. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı