@m0zzYs kryptonite ile yenilsin bir zahmet, zaafı var çünkü. 6 sonsuzluk taşlı Thanos'u yenmesinin sebebi baltasindaki ur metalinin güç emmesi. Evet balta olmayınca Thor bir hiç. Sana kara deliği kanıtladım bir daha baksana mesaja ama artık resimleri de inkar ediyorsun peki. Karakterlerin yenilip kazanması onların güç seviyesini belli eder ama sen bunu da kabul etmiyorsun yine peki.
Odin çizgi romanda Silver Surfer ve Thanos'u aynı anda yendi, Thor ise Thanos tarafından dövülüyor. Hangisi ustunmus? Aa unuttum kazanıp kaybetme önemli değildi değil mi?

Çünkü Thor'un baltasi var. Baltanin güç emme gibi bir özelliğini de yok sayıyorduk. Sonsuzluk taşlarının güçlerini emdigini yine yok sayıyoruz.
Sen git Thor fanboyluğunu yapmaya devam et çocuk.
Sana son kez açıklayacağım:
Fiziksel güç:
- Thor, tüm galaksiyi çekince yeniden tartışılır.
Hız:
- Kabul ediyorsun.
Dayanıklılık:
- Thor hele bir kara delik tutsun elinde. Olur mu Thor'un baltasi var

- Odin düzeyindeki Darkseid ile kim denkleşti? Olur mu Thor Thanos'u öldürdü. Azcık çizgi roman oku da gör filmdeki ile çizgi romandaki Thanos aynı güçte mi? Ha bir de Galactus konusu gecmisti. Galeriye bir bakalım:
Oldukça ilginç. Galactus'dan tek yiyen Thor.
Aa bir tane daha var, inanır mısın?:
Galactus Thor'u kâle bile almıyor. O sırada Odin Galactus'u neredeyse öldürüyordu ama kendi öldü. Gene mi kanıt istiyorsun? Istedigin kanıt olsun:
Odin ölüyor ama Galactus hayatta kalıyor devamına bakabilirsin. Odin daha mı üstün demiştin? Sanırım çizgi roman öyle demiyor:
Aa unuttum ben yine. Feat'ler aslında önemli değildi değil mi? Önemli olan Thor ve stormbreaker. Ahaha nasıl unuturum?
Darkseid Odin'e denk yine kanıt istiyorsan Quora adlı forumdan bulabilirsin. Orada senin inkar ettiğin çizgi roman sayfaları var. Gidip o sayfalara da tükürüp Thor kazanır diyebilirsin. Senin kararın. Darkseid Thor'u öldürürdü rahat bir şekilde. Git araştır bakalım.
Ama featler önemsizdi değil mi? Yeter sana bu kadar. Fanboyluğunu sürdürmeye devam edebilirsin. Attığım kanıtları da yalanla mutlaka, eksik olmasın.
Bir de fan mevzusuna gelirsek o fanlar senden de benden de çok biliyor merak etme. Superman'in alacağını onlar da biliyor. Ama sen ne yap biliyor musun? Bu kabul etmediğin çizgi roman parçalarının üstüne sağlam bir nah çekip Thor'un Thanos'u oldurdugunden bahset.
Gene unuttum ben Thor üstündü, değil mi?
Hadi herkese iyi forumlar!