WAN olan daireye kişisel internet bağlatmak

Shamil

Hectopat
Yer
Bilgisayar başındayım...
Daha fazla  
Meslek
Uni. Sınavına Girecek Amele
Üniversite dolayısı ile eve çıktım ama evde yerleşik saniyede 100KB download veren leş gibi bir internet var. Millenicom'dan internet alsam daireye bağlamada sıkıntı olur mu? Çünkü yerleşik altyapıyı anlaşmalı bir internet sağlayıcısı veriyor. Ev benim üzerime olmadığı için de çıkamıyorum. Eve 2. interneti bağlatsam ne gibi sıkıntılar çıkar? Dairede bir adet internet kablosu girişi var ve takılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite dolayısı ile eve çıktım ama evde yerleşik saniyede 100KB download veren leş gibi bir internet var. Millenicom'dan internet alsam daireye bağlamada sıkıntı olur mu? Çünkü yerleşik altyapıyı anlaşmalı bir internet sağlayıcısı veriyor. Ev benim üzerime olmadığı için de çıkamıyorum. Eve 2. interneti bağlatsam ne gibi sıkıntılar çıkar? Dairede bir adet internet kablosu girişi var ve takılı.

Genlde VDSL sistemlerinde bir daireye bir port düşer.
Ama eğer boş port var ise ikinci hattı dışarıdan kablo çekerek bağlarlar.
Bunun yerine mevcut hattı iptal edip istediğiniz bir ISS'den hizmet alabilirsiniz.
Ev sahibiniz bu durumu normal karşılayacaktır.

Genlde VDSL sistemlerinde bir daireye bir port düşer.
Ama eğer boş port var ise ikinci hattı dışarıdan kablo çekerek bağlarlar.
Bunun yerine mevcut hattı iptal edip istediğiniz bir ISS'den hizmet alabilirsiniz.
Ev sahibiniz bu durumu normal karşılayacaktır.
En iyisi müşteri hizmetlerini arayayım ve dışarıdan kablo çekebilirler mi sorayım? teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı