Hüseyin kenan
Centipat
War Thunder oynamaya başladım ama ucak dusuremıyorum, aımı getırıyorum hasar vermıyor ucak kotu diye mi bılmıyorum. Aımımı nasıl gelıstırırım?
Pilotun her maç sonu "Training Point" diye bir şey kazanıyor. O puanlarını nişan ile alakalı şeylerde kullan. Ben oyunu uzun süredir oynamadığım için pek hatırlamıyorum.War Thunder oynamaya başladım ama ucak dusuremıyorum, aımı getırıyorum hasar vermıyor ucak kotu diye mi bılmıyorum. Aımımı nasıl gelıstırırım?
Uçağın önüne doğru mu atıyorsunuz mermileri mermi hızından dolayı uçağa nişan alıyorsanız vurmanız zor çok yakın mesafede değilse.
Uçağın önüne doğru sıkın ki uçak hızlı bir şekilde ilerlerken attığınız mermi uçağın geçtiği yere ulaşsın mermi gidene kadar uçak hakeret edeceği için önüne atmanız gerekir.Hocam orada bır ısaret cıkıyor ona sıkıyorum.
Uçağın önüne doğru sıkın ki uçak hızlı bir şekilde ilerlerken attığınız mermi uçağın geçtiği yere ulaşsın mermi gidene kadar uçak hakeret edeceği için önüne atmanız gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.