- Makaleler
- 7
Not : Ben de Core2 Quad ve HD4650 kullanıyorum
Ekran kartını tam hatırlamıyorum sanırım böyle bişeydi 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Windows 10 ve 64 bit kaldırır mı ? Ben internet kafeye gittiğimde bu Windows 8'i bile kaldırmaz demişti. (10 da olabilir.)O sisteme yapmanız gereken en güzel yatırım 64 bit ve Win10'dur
İşte Technopat'ı bu yüzden seviyorum. Son sorumu da söylüyorum. War Thunder destek hattına War Thunder Support diye aratmamız mümkün mü ? Bu arada Adıyamanlı mısınız ?AMD yeni bir guncellestirme getirdi. RX 480 artık hem DX11'de hem 12'de GTX 1060'i geçiyor. Hatta RX 470 bile bazı oyunlarda GTX 1060'i geçiyor. RX 480 daha ucuz ve performansli. O yüzden RX 480 almanız önemli.
Adiyaman'in 45 derecesinde bizzat denenmiştir.
Artık yarın katılayim az TV izlemek lazım. Genede bakarım.
Bu arada ne vakti yardımcı olduysam ne mutlu bana. Kafanızı takılan her şeyi sorabilirsiniz.
War Thunder destek birimine hiç ihtiyacım olmadı. O yüzden o konuda pek fikrim yokİşte Technopat'ı bu yüzden seviyorum. Son sorumu da söylüyorum. War Thunder destek hattına War Thunder Support diye aratmamız mümkün mü ? Bu arada Adıyamanlı mısınız ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.