War Thunder FX 8350 sistem ile anlık FPS düşüş sorunu

Daha fazla  
Merhaba arkadaslar daha once de konu açmıştım. Fakat net bir cevap alamadim. Sorunum FX 8350 islemcim var ve War Thunder'da maximum ayarlarda FPS aniden düşüyor. 140 FPS alirken bir anda 30 olup geri yükseliyor. Ozellikler alcak uçuşta çatışma olurken. Sorun oyun tek cekirdek kullandığı icin olabilir mi? MSI Afterburner ile baktim. Islemcinin tek çekirdeği %95 %100 arasi kullanılıyor. GPU ise %70 falan. Intel islemci alamam lutfen tavsiye etmeyin.
Acaba ekran kartinin belleği mi yetmiyor? 2 GB ekran karti var.

Sistemim:

Islemci: FX 8350 4.0 Ghz
Ekran Karti: Asus R7 265
RAM: G.Skill 8 Gb 1600 Mhz
Anakart: MSI 970 Gaming

World of Tanks ve War Thunter işlemciden sanırım hala tek çekirdek kullanıyor. Hal böyle olunca işlemcinin tek çekirdek performansının yüksek olması gerekiyor. Monitörün 60 HZ ise FPS'i 60 FPS'e sabitle ki donanım boş yere yorulmasın. Oyunlardan daha fazla FPS almak istiyorsan sana Razer Cortex kullanmanı tavsiye ederim.

60'dan fazla aldığınız FPS bir işe yaramıyor kardeşim. Ayrıca Razer Cortex kurmanı da tavsiye ettim. Bazı oyunlarda 5 ile 10 FPS arası fark ettirebiliyor. Arka planda senin göremediğin ve işlemci, ekran kartını yoran uygulamayı kapatıyor Razer Cortex. Technopat'ta inceleme makaleleri mevcut.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı