Zaten roketin güdümlüsüne ve tahrip amacı taşıyanına füze deniyor savunma ve silah sanayide.
Füze, roket kavramının bir alt katmanıdır. Kısaca füze, roket teknolojisinin bir varyasyonudur, savaş ile ilişkilendirilmiş halidir. Nasıl ki dışarıda kamyon da görseniz, otomobil de görseniz, hatta tank bile görseniz, araç diyebiliyorsanız, füze de bir rokettir. Hatta çoğu makalede, sektör yazılarında "güdümlü roket", füze olarak tanımlanır. Genelde de atış sonrası herhangi bir müdahalede bulunulmayan ekipmana roket, yer-yön değiştirici kullanılan ve tahrip yeteneği olan varyantına da füze deniyor. Yani bu da bizi "füze = güdümlü roket" sonucuna çıkartıyor. Bu noktada yanlış bir kelime kullandığımı düşünmüyorum.
Ha kullanılır veya kullanılmaz orası ayrı. Ben kullanıyorum Sovyetler ile oynarken, faydasını da gördüm belli durumlarda. Bazen tabii ki zaman kaybından ötürü problem yaratıyor. Onun kararını vermek de oyuncuya ve stratejisine kalmış bir şey.
Diğer otomatik doldurma konusundaki düzeltmeniz için teşekkür ederim, gözümden kaçmış mesajı düzenlerken. Top tiera gidiş aşamasında yazacakken, top tierda demişim gereksiz yerleri törpülerken. HSTV-L, M1128, XM975 modelleri için mevcuttu yanlışım yoksa. Yine de orada daha fazla dikkat çekmek istediğim şey Amerikan tanklarının mühimmat depolarının arkada konumlandırılmasıydı.