War Thunder jet nereden satın alınır?

O zaman A-10 alıyorum

SU-25 varken A10 alınmaz. F5 zaten kötü bir uçak (br'ından dolayı). 600'le giden bir uçak avdan başka bir şey olmuyor maalesef. Tek bir artısı var o da flareproof AIM-9L'ler.

SU-25 varken A10 alınmaz. F5 zaten kötü bir uçak (br'ından dolayı). 600'le giden bir uçak avdan başka bir şey olmuyor maalesef. Tek bir artısı var o da flareproof aım-9L'ler.

Şu an arada kaldım işte su 25 mi a 10 mu diye.

SU-25 varken A10 alınmaz. F5 zaten kötü bir uçak (br'ından dolayı). 600'le giden bir uçak avdan başka bir şey olmuyor maalesef. Tek bir artısı var o da flareproof aım-9L'ler.

Su 25k 1000 lira civarı ama fiyatı?

SU-25 varken A-10 alınmaz katılıyorum ama SU-25 indirimde değil o yüzden A-10 önerdim. Fakat arkadaş isterse SU-25 de alabilir ama a-10'a vereceğinin 2 katını ödüyor. Etrafını düzenli kontrol edersen seni avlamaya gelenleri avlayabiliyorsun ama cidden yavaş bir uçak. Artı olarak aim-9l yanına 480 flare ile gau-8'i de sayalım.

Şu an arada kaldım işte su 25 mi a 10 mu diye.

Su 25k 1000 lira civarı ama fiyatı?
Su-25 alabilirsiniz A-10'dan daha iyi oyunda ama son 2 güncelleme ile gelen araçlar indirime girmiyor o yüzden su-25 indirime girmedi.

Krallar şimdi baktım da A10 pek bana göre değil ben ağır uçak sevmiyorum jet olacaksa eğer hızlı ve çevik olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…