War Thunder SB 2M 100A vs SU-2

Makaleler
14
Daha fazla  
Merhaba. SB 2M 100A araşırıyordum ve yarısı bitti sayılır. Ama az önce test uçuşunda fark ettim ki tek silahı bombaymış. Sizce benim bu uçağı araştırmayı bırakıp SU-2 araştırmaya başlamam mı yoksa bu uçağı araştırmaya devam etmem mi daha mantıklı olur?

Merhaba. Sb 2M 100a araşırıyordum ve yarısı bitti sayılır. Ama az önce test uçuşunda fark ettim ki tek silahı bombaymış. Sizce benim bu uçağı araştırmayı bırakıp su-2 araştırmaya başlamam mı yoksa bu uçağı araştırmaya devam etmem mi daha mantıklı olur?

Hocam önce araştıracağınız ağaçtaki araçların hattına bakmalısınız sb 2M tarafı bombardıman ağacında bombardıman uçaklarında da genellikle ön kısımda makineli silahı bulunmaz sizin işinize yaracak uçak bence il-2 1941 su-2 uçağı ile aynı hatta hem yer hedefi hem hava hedefi hatta üs bile yok edebilirsiniz.

Hocam önce araştıracağınız ağaçtaki araçların hattına bakmalısınız sb 2M tarafı bombardıman ağacında bombardıman uçaklarında da genellikle ön kısımda makineli silahı bulunmaz sizin işinize yaracak uçak bence il-2 1941 su-2 uçağı ile aynı hatta hem yer hedefi hem hava hedefi hatta üs bile yok edebilirsiniz.

Yani hem bombardıman hem avcı uçağı gibi bir şey. Altı yüz küsur puan kaldı SB 2M için. Bitireyim mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı