War Thunder vs World of Tanks

AXSENS

Hectopat
Makaleler
1
War Thunder'da 146 saatim var. World of Tanks'ta ise 6 saatim var. Gördüğüm ve bildiğim kadarıyla War Thunder'ın, daha çok "fizik" tabanlı olduğu, World of Tanks'ın ise daha çok "arcade" tabanlı olduğunu biliyorum. Sizce hangi oyun daha iyi (balance (oyuna para yatıranla, yatırmayanın eşitlik derecesi bakımından) ve oynanış bakımından)? Ayrıca sormak istediğim bir soru var; sizce hangi oyunda tank açması daha kolay?

İkisi de uzun zaman gerektiriyor yüksek seviye araçları para yatırmadan açabilmeniz için. Para yatırma konusu çok da farklı değil aslında birbirlerinden. İkisinde de para yatırmak ciddi zaman tasarrufu demek.

Ama oynanışa gelirsek bence War Thunder bir değil 5 adım ötede. Çok daha gerçekçi ve savaş hissini daha sağlam yaşatıyor.

Ikisi de grind oyunu. Para yatırmanız veya bir ay bir tankı açmak için uğraşmanız lazım.
İkisi de uzun zaman gerektiriyor yüksek seviye araçları para yatırmadan açabilmeniz için. Para yatırma konusu çok da farklı değil aslında birbirlerinden. İkisinde de para yatırmak ciddi zaman tasarrufu demek.

Ama oynanışa gelirsek bence War Thunder bir değil 5 adım ötede. Çok daha gerçekçi ve savaş hissini daha sağlam yaşatıyor.
Anladım, teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı