Buraya yazmayı unuttum başlarken de mermini full cephane alma, karşı taraf sıktığında mermin tankı tam delemese bile çarpma şiddetiyle içerideki mermileri patlatabiliyor, eğer gerçekçi modda oynuyorsan 35-40 merli yeterli, birden fazla mermi türü kullanıyorsan da 17-17 olarak bölüştürebilirsin.Düzeninde kesinlikle BT-5 ve BT-7 olsun, ben şahsen T-28 i sevmediğimden BT-5, BT7 ve T-26 ile çıktım. Tek yeme meselesine gelirsek, evet başta Sovyet tankları çok tek yer zırhları ince olduğundan ama BT-5 ve BT-7 aşırı hızlılar, o yüzden haritalara alıştıktan sonra oyun başında BT-5'i alıp hızlıca pusacak bir yer bulman gerek. Başlarda Sovyet tanklarında (hatta tüm tanklarda) mümkün olduğunca rakibe dümdüz bakma ya da arkanı gösterme, rakibe doğru biraz açılı bak ki mermi geldiğinde direk düz alana değil de köşeli bir yere çarpıp daha az zarar versin. Şu anda bana göre başlangıçta en iyi yapabileceğin şey, BT'lerden birini alıp hızlıca en yakın alana gidip alanı kapıp hızını kullanarak haritanın kenarlarından dolanıp karşı tarafı arkalamak. Ayrıca Crew Point'leri kullanmayı unutma. Ve son olarak aklıma geldi Sovyet tanklarının namlularının yukarı kalkma açısı bayağı iyiyken aşağı inme açısı çok kısa, o yüzden namluyu çok az eğebiliyorlar, bir tepe arkasına pusup gördüğünü vurma taktiği pek çalışmıyor çünkü namluyu eğemediğinden tepenin üstüne çıkman lazım o zaman da açık hedef oluyorsun. Başlangıç için BT'lerin hız avantajını kullanıp haritanın kenarlarından adam indirmen en ideali bence.
Ben gerçekçi oynuyorum, öyle hem çok daha zevkli hem de ödüller bakımından gerçekçide 2 adam vurmayla arcade de 5-6 denk gibi bir şey. Hatta başta zor gelecek ama alıştığında bir daha arcade in yüzüne bakmazsın. Gerçekçinin zevkli olmasının sebebi de arcade deki gibi düşmanı duvar arkasından göremediğinden haritayı, düşmanın başladığı üssü, nereye gidebileceklerini, nereye pusabileceklerini, hangi tanklarının olduğunu, hızlı mı yavaş mı olduklarını vb hesaplaman gerek, yani özetle gerçekçi çok daha taktiksel. Ve arcade de tanklar da mermi doldurma hızları da normale göre biraz daha arttırılmış, kullandığım tankın karakterini hissedemiyorum öyle.Hocam teşekkürler, sizce arcademi oynamaliyim gerçekçi mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.