World of Tanks mı War Thunder mı?

Açıkçası tank daha iyi olabilir fakat uçak ve tankın olduğu bir yer daha iyi olur diye düşünüyorum, savaşın tam içinde olmak daha iyi olur gibi geliyor.

Hemen Brawl Stars indireceğim. (!)

Hocam tam savaş atmosferi istiyorsanız.

Hocam herous and generals diye oyun var.
Onada bakabilirsiniz. Asker olarak savaşıyoruz.

World of Tanks mı, War Thunder mı, hangisi daha güzel, iki oyundan birisini indirmeyi düşünüyorum.

War Thunder'i bilmiyorum ama World of Tanks oyununda para yatırmanız gerekiyor yoksa üst seviye oyunlarda çok para kaybedersiniz ve tankları alamazsınız üstüne zaman kaybedersiniz. Tankları da boş haliyle oynayıp sinir stres sahibi olursunuz. İkincisi ise ben uzun süre oynamış birisi olarak geçenlerde tekrar indireyim dedim yaklaşık 3 ay daha oynadım ve maalesef oynanmayacak derecede tank dengesizliği var oyunda. Eskiden az da olsa diğer tanklardan güçlü olan tankları nerfleyip dengeliyorlardı fakat şu an oyunda o kadar dengesiz tank var ki eğer o tanklardan birine sahipsen oyunu domine ediyorsun. Bu tanklar da kolay kolay alınmıyor ya sağlam para yatıracaksın ya da iyi bir klana girip ödül olarak alacaksın ki bu her klanla olmuyor. Demem o ki dengesiz bir oyun ve dibine kadar P2W maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı