Warband esirler ile ne yapılır?

usuratonkachi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Warband oynuyorum şans eseri Sarranid krallığıyla savaşırken Sultan Hakimi esir aldım. Önemli biri sonuçta ne yapmalıyım? Emir Azadun diye biri daha var ben bunları satayım mı? Ne edeyim?

Arkadaşlar merhaba. Warband oynuyorum şans eseri sarranid krallığıyla savaşırken sultan hakimi esir aldım. Önemli biri sonuçta ne yapmalıyım? Emir azadun diye biri daha var ben bunları satayım mı? Ne edeyim?

Hocam para ihtiyacınız yoksa pek bir işe yaramıyor bence elinde tut ya da kaleye falan koy ordu sayıları azalır ne kadar esir alırsan o kadar az orduları olur çünkü lordları az olduğu için asker toplayamazlar.

Arkadaşlar merhaba. Warband oynuyorum şans eseri Sarranid krallığıyla savaşırken Sultan Hakimi esir aldım. Önemli biri sonuçta ne yapmalıyım? Emir Azadun diye biri daha var ben bunları satayım mı? Ne edeyim?
Krallıklar onları geri almak için güzel teklifler veriyor. Ben sadece bunu biliyorum.

Hocam para ihtiyacınız yoksa pek bir işe yaramıyor bence elinde tut ya da kaleye falan koy ordu sayıları azalır ne kadar esir alırsan o kadar az orduları olur çünkü lordları az olduğu için asker toplayamazlar.
Hocam daha ilk 50 gün içerisindeyim daha kale yok bende koyabileceğim bir yer o yüzden kaçmamasını umuyorum şuanlık.

Hocam daha ilk 50 gün içerisindeyim daha kale yok bende koyabileceğim bir yer o yüzden kaçmamasını umuyorum şu anlık.

Para ihtiyacınız varsa eğer biraz bekletin beklettikçe teklifteki para değeri artıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı