Warband krallık nasıl kurulur?

ulman

Decapat
Daha fazla  
Kral harlus un derebeyiyim. 2 kale 4 köyüm var aslında her şey iyiydi ama 1 kendim krallğımı kurmak isityorum. 2 imparatoluk çok büyüdü ama yavaş yavaş çöküyor gibi o yüzden kendi krallığımı kurma kararı verdim ama bunu nasıl yapacağım? Kral harlusa olan yemini bozarsam topraklarım gider mi yoksa benimle kalır o şekilde krallığı kurar mıyım?

Kral harlus un derebeyiyim. 2 kale 4 köyüm var aslında her şey iyiydi ama 1 kendim krallğımı kurmak isityorum. 2 imparatoluk çok büyüdü ama yavaş yavaş çöküyor gibi o yüzden kendi krallığımı kurma kararı verdim ama bunu nasıl yapacağım? Kral harlusa olan yemini bozarsam topraklarım gider mi yoksa benimle kalır o şekilde krallığı kurar mıyım?
Hocam en son 7-8 sene önce oynadım çok hatırlamasam da yemini bozun topraklar gitse bile kuşatabiliceksiniz kuşatıp o kaleyi aldığınız da krallık kurma ekranı gelicek.

Eğer işinize yararsa belirtirseniz sevinirim.

Hocam en son 7-8 sene önce oynadım çok hatırlamasam da yemini bozun topraklar gitse bile kuşatabileceksiniz kuşatıp o kaleyi aldığınız da krallık kurma ekranı gelecek.

Eğer işinize yararsa belirtirseniz sevinirim.

Kale kesin onlaramı geçiyor benim ordunun çoğu atlı zor alırım kaleyi.

Ben çocukken oynardım tüm krallıkları almıştım o zaman.

Deneyin hocam beklemekteyim.

Yemini bozup düşük askerdeki bir svadya lordunu aşa alıp kaleyide aldım şu an kaleye birini atamamı istiyor kimi atadığım önemli mi mesela karım ya da bir yoldaşım fark var mı?

Önce elindeki kaleleri savunabilecek büyük garnizonlar yaratman lazım. Ardından bunları kalelere yerleştir. Sonra kendini korumak için kişisel de bir ordu olacak tabii. Tüm bunları karşılayabilecek ve uzun sürecek isyanı da finanse edebilecek kadar altın lazım. Ardından isyan etmeden önce krallıktaki diğer lordlarla iyi ilişkiler içinde olman gerekiyor ki isyan ettikten sonra onları kendi krallığına çekebilesin. Tüm bu şartları sağlayınca zaten gerisi geliyor ama önce bence bir tane şehir falan da alman gerekirdi diye düşünüyorum.

Önce elindeki kaleleri savunabilecek büyük garnizonlar yaratman lazım. Ardından bunları kalelere yerleştir. Sonra kendini korumak için kişisel de bir ordu olacak tabii. Tüm bunları karşılayabilecek ve uzun sürecek isyanı da finanse edebilecek kadar altın lazım. Ardından isyan etmeden önce krallıktaki diğer lordlarla iyi ilişkiler içinde olman gerekiyor ki isyan ettikten sonra onları kendi krallığına çekebilesin. Tüm bu şartları sağlayınca zaten gerisi geliyor ama önce bence bir tane şehir falan da alman gerekirdi diye düşünüyorum.

Bir kale var şu an vallahi 46k da altınım var şehiride hallederiz artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı