PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #1 Vaegır krallığının derchios kalesini kuşatacağım, kale de 100 kişi var. Benim ordum 104 kişilik, peki bu kaleyi nasıl bir taktikle fethedebilirim? Dosya Ekleri 1623000461750.png 1,6 MB · Görüntüleme: 93
Vaegır krallığının derchios kalesini kuşatacağım, kale de 100 kişi var. Benim ordum 104 kişilik, peki bu kaleyi nasıl bir taktikle fethedebilirim?
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 PazaniL dedi: Vaegır krallığının derchios kalesini kuşatacağım, kale de 100 kişi var. Benim ordum 104 kişilik, peki bu kaleyi nasıl bir taktikle fethedebilirim? Eki Görüntüle 1058316 Eki Görüntüle 1058318 Genişletmek için tıkla... Normal saldırmanız yeterli warbanda taktik ön planda değil.
PazaniL dedi: Vaegır krallığının derchios kalesini kuşatacağım, kale de 100 kişi var. Benim ordum 104 kişilik, peki bu kaleyi nasıl bir taktikle fethedebilirim? Eki Görüntüle 1058316 Eki Görüntüle 1058318 Genişletmek için tıkla... Normal saldırmanız yeterli warbanda taktik ön planda değil.
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #3 maklube dedi: Normal saldırmanız yeterli warbanda taktik ön planda değil. Genişletmek için tıkla... Askerlerimi nasıl bir sıraya dizeceğim yani?
maklube dedi: Normal saldırmanız yeterli warbanda taktik ön planda değil. Genişletmek için tıkla... Askerlerimi nasıl bir sıraya dizeceğim yani?
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 6 Haziran 2021 #4 Allah ne verdiyse dalacaksınız. Warband bannerlord kadar gelişmiş savaş taktikleri içermiyor. Okçular arkada ok atsın diğerleri dalsın. Bitti.
Allah ne verdiyse dalacaksınız. Warband bannerlord kadar gelişmiş savaş taktikleri içermiyor. Okçular arkada ok atsın diğerleri dalsın. Bitti.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #5 Zorluk nedir? Ben olsam direkt kafa atardım. 100-80 kişi ile 300'lük kaleler alıyorum ben.
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #6 RainbowwOnSky dedi: Allah ne verdiyse dalacaksınız. Warband Bannerlord kadar gelişmiş savaş taktikleri içermiyor. Okçular arkada ok atsın diğerleri dalsın. Bitti. Genişletmek için tıkla... İlk kaleye saldırım olacak süvarileri ne yapacağım. NoobEller dedi: Zorluk nedir? Ben olsam direkt kafa atardım. 100-80 kişi ile 300'lük kaleler alıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Zorluk düşük.
RainbowwOnSky dedi: Allah ne verdiyse dalacaksınız. Warband Bannerlord kadar gelişmiş savaş taktikleri içermiyor. Okçular arkada ok atsın diğerleri dalsın. Bitti. Genişletmek için tıkla... İlk kaleye saldırım olacak süvarileri ne yapacağım. NoobEller dedi: Zorluk nedir? Ben olsam direkt kafa atardım. 100-80 kişi ile 300'lük kaleler alıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Zorluk düşük.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 6 Haziran 2021 #7 PazaniL dedi: İlk kaleye saldırım olacak süvarileri ne yapacağım. Zorluk düşük. Genişletmek için tıkla... Süvariler atsız bir şekilde piyade olarak saldırıyorlar.
PazaniL dedi: İlk kaleye saldırım olacak süvarileri ne yapacağım. Zorluk düşük. Genişletmek için tıkla... Süvariler atsız bir şekilde piyade olarak saldırıyorlar.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 6 Haziran 2021 #8 Okçuların okları bitene kadar sıktır sonra herkesi silaha geçer tek elli silaha işte dal sonra. Ama ayrılın de 1-2 kere çünkü fazla birleşiyorlar ve dalamayıp ölüyorlar.
Okçuların okları bitene kadar sıktır sonra herkesi silaha geçer tek elli silaha işte dal sonra. Ama ayrılın de 1-2 kere çünkü fazla birleşiyorlar ve dalamayıp ölüyorlar.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #9 PazaniL dedi: İlk kaleye saldırım olacak süvarileri ne yapacağım. Zorluk düşük. Genişletmek için tıkla... Süvariler seninle birlikte kaleye girsinler. Okçular işini yapar zaten. Dünyanın en kolay işi.
PazaniL dedi: İlk kaleye saldırım olacak süvarileri ne yapacağım. Zorluk düşük. Genişletmek için tıkla... Süvariler seninle birlikte kaleye girsinler. Okçular işini yapar zaten. Dünyanın en kolay işi.
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #10 RainbowwOnSky dedi: Süvariler atsız bir şekilde piyade olarak saldırıyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle yapacağım en arkaya okçuların hepsini koyacağım ön tarafada tüm piyadeleri koyup saldıracağım.
RainbowwOnSky dedi: Süvariler atsız bir şekilde piyade olarak saldırıyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle yapacağım en arkaya okçuların hepsini koyacağım ön tarafada tüm piyadeleri koyup saldıracağım.