Warband'da Leydi Safiya yok

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, oyunda 300. günümdeyim. Namım, onurum ve iradem 100 civarında. Kime sorarsam sorayım Leydi Safiya Shariz topraklarında diyor. Shariz topraklarına gidiyorum, ziyafet var diyor. Ziyafete giriyorum fakat Leydi Safiya yok. Birkaç gün geçtikten sonra tekrar gittim sordum ve gene Shariz topraklarında dediler. Sharize gittim kaleye girdim fakat gene yok! Kaç gündür bu leydiyi arıyorum fakat yok. Abisine sordum abisi diyor ki bizde bunun için bir damat adayı arıyorduk. Kendimi damat adayı olarak sayabilir miyim? Diyorum ve sonra bana diyor ki, hala dikkat çekmek için uğraşıyorsun. Anlamadım gitti yav ne yaparsam yapayım ne leydiyi bulabiliyorum ne de abisinin gönlünü razı edebiliyorum. Abisinin verdiği 10-15 tane görevi yaptım zaten abisi ile dostuz fakat leydi ortalıkta yok! Acaba ışınlanma hilesi vs. var mı? Veya Leydi'yi nasıl bulabilirim?

Nasıl yani? Sonraki ziyafet ne zaman olacak nereden bileceğim?
Şöyle. Şimdi gezgin şairlerin bulunduğu bir hana giriyorsun, soruyorsun ona devam eden bir ziyafet var mı diye. O sana söyleyecek mesela Sarranid Sultanlığı sahipliğinde Shariz Kalesi içinde ziyafet var lordlar geliyor hanımlar geliyor tanışıyorlar ve ziyafet bitmek üzere der. Veya "Daha yeni başlamış Sarranid Sultanlığı sahipliğinde ..." diye gider. Eğer ziyafet yeni başladıysa tüm herkes oluyor ama bitmek üzereyse çoğu derebeyi ve leydiler ayrılıyor. Bir dahaki ziyafet ne zaman olur artık bilemem.

Buldum fakat şimdide Emir Lakhem izin vermiyor? Saçmalık resmen, ziyafette gördüm konuştum. Emir Lakhem'e gittim bana dedi ki, benim iznim olmadan konuşmuşsun. Yani Emir Lakhem izin vermiyor bu yüzden evlenemiyoruz. Dedim gel kaçalım, oda bana dedi ki, siz iyi ve cömert bir adamsınız fakat aileme ihanet edemem. Şimdi ben asla evlenemeyecek miyim Leydi Safiya ile?

Emir Lakhem abisiydi diye hatırlıyorum. Yani büyük ihtimalle bir varisi yok, işler daha kolay. Abisinin güvenini kazanman gerekiyor. Ayak işlerini yapabilirsin, karizmaya puan verebilirsin vesaire. Aradan zaman geçmesi gerekiyor. Buna rağmen abisinin güvenini kazanamadıysan kaçabilirsin. Beraber kaçabilmek için bir yerin derebeyi olabilir veya kendi krallığını kurup bir yeri fethedebilirsin. Aradan biraz zaman geçince de kaçmaya razı olacak. Ben ilk kendi krallığımı kurup sonrasında Safiya'yla kaçıp evlendim mesela. Ama kaçıp evlenirsen Emir Lakhem'le aran bozulacaktır, yani güçlü bir konumda olman lazım.

Güçlü bir konumdayım 2 kale 2 şehir ele geçirdim. Leydi Safiya'ya kaçalım mı, dedim fakat ihanet edemem aileme dedi. Bir süre sonra kaçmaya razı olacak dediniz. Yani kaç gün geçirmem lazım tahmini?

Güçlü bir konumdayım 2 kale 2 şehir ele geçirdim. Leydi Safiya'ya kaçalım mı, dedim fakat ihanet edemem aileme dedi. Bir süre sonra kaçmaya razı olacak dediniz. Yani kaç gün geçirmem lazım tahmini?
Sabırlı ol azcık brom ya. 4-5 gün bi geçsin sonra ziyaret et hanımefendiyi, hala durum aynıysa yine 4-5 gün daha bekleyip aynı teklifi tekrar sun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…