Warband'da Leydi Safiya yok

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, oyunda 300. günümdeyim. Namım, onurum ve iradem 100 civarında. Kime sorarsam sorayım Leydi Safiya Shariz topraklarında diyor. Shariz topraklarına gidiyorum, ziyafet var diyor. Ziyafete giriyorum fakat Leydi Safiya yok. Birkaç gün geçtikten sonra tekrar gittim sordum ve gene Shariz topraklarında dediler. Sharize gittim kaleye girdim fakat gene yok! Kaç gündür bu leydiyi arıyorum fakat yok. Abisine sordum abisi diyor ki bizde bunun için bir damat adayı arıyorduk. Kendimi damat adayı olarak sayabilir miyim? Diyorum ve sonra bana diyor ki, hala dikkat çekmek için uğraşıyorsun. Anlamadım gitti yav ne yaparsam yapayım ne leydiyi bulabiliyorum ne de abisinin gönlünü razı edebiliyorum. Abisinin verdiği 10-15 tane görevi yaptım zaten abisi ile dostuz fakat leydi ortalıkta yok! Acaba ışınlanma hilesi vs. var mı? Veya Leydi'yi nasıl bulabilirim?

Shariz kalesinden başka bir yerde bulunmuyor diye hatırlıyorum. Sadece Shariz kalesinde ziyafet varsa gorunuyordu galiba. Dikkatli baktığından emin misin? Işınlanma olarak sadece ctrl + sol tıkı biliyorum.
İşte ziyafet vardı. Bende turnuvayı kazandım ve ziyafete girdim. Nereye bakarsam bakayım göremedim leydiyi.

İşte ziyafet vardı. Bende turnuvayı kazandım ve ziyafete girdim. Nereye bakarsam bakayım göremedim leydiyi.
Ziyafet ne zamandan beri devam ediyor? Daha yeni mi başlamış, yoksa bitmek üzere mi? Kaleye tıkladığında veya bir gezgin şaire sorduğunda soyleyecektir. Eğer bitmek üzereyse görmemen normal, gitmiştir büyük ihtimal. Sonraki ziyafete artık.

Ziyafet ne zamandan beri devam ediyor? Daha yeni mi başlamış, yoksa bitmek üzere mi? Kaleye tıkladığında veya bir gezgin şaire sorduğunda soyleyecektir. Eğer bitmek üzereyse görmemen normal, gitmiştir büyük ihtimal. Sonraki ziyafete artık.
Nasıl yani? Sonraki ziyafet ne zaman olacak nereden bileceğim?

Merhaba arkadaşlar, oyunda 300. günümdeyim. Namım, onurum ve iradem 100 civarında. Kime sorarsam sorayım leydi safiya shariz topraklarında diyor. Shariz topraklarına gidiyorum, ziyafet var diyor. Ziyafete giriyorum fakat leydi safiya yok. Birkaç gün geçtikten sonra tekrar gittim sordum ve gene shariz topraklarında dediler. Sharize gittim kaleye girdim fakat gene yok! Kaç gündür bu leydiyi arıyorum fakat yok. Abisine sordum abisi diyor ki bizde bunun için bir damat adayı arıyorduk. Kendimi damat adayı olarak sayabilir miyim? Diyorum ve sonra bana diyor ki, hala dikkat çekmek için uğraşıyorsun. Anlamadım gitti yav ne yaparsam yapayım ne leydiyi bulabiliyorum ne de abisinin gönlünü razı edebiliyorum. Abisinin verdiği 10-15 tane görevi yaptım zaten abisi ile dostuz fakat leydi ortalıkta yok! Acaba ışınlanma hilesi vs. var mı? Veya Leydi'yi nasıl bulabilirim?

"Bir nedimeyi ziyaret et." var mıydı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı