Warband'da tüm topraklarını aldığım devlete ne olur?

byLewars

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben kendi devletimi kurdum Mount & Blade Warband'da sonra svadya krallığının tüm topraklarını aldım ama kral falan bazıları kaçtı bunlar nereye gitti bir yerde toplanıp artık bir şey yapabilirler mi yoksa ateşkes imzalamasam da olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben kendi devletimi kurdum Mount & Blade Warband'da sonra svadya krallığının tüm topraklarını aldım ama kral falan bazıları kaçtı bunlar nereye gitti bir yerde toplanıp artık bir şey yapabilirler mi yoksa ateşkes imzalamasam da olur mu?

Tüm toprakları aldıysan başka bir şey yapmana gerek yok, lordlar diğer krallıklara rastgele katılacaktır, birkaç gün sonra taraf yenildi diye bir ekran gelecektir.

Haydut gibi geziyorlar kankam. Bazıları sana saldırıyor bazıları yağmalıyor bazıları ya seninkine ya da başka krallıklara katılıyorlar.

Arkadaşlar ben kendi devletimi kurdum Mount & Blade Warband'da sonra svadya krallığının tüm topraklarını aldım ama kral falan bazıları kaçtı bunlar nereye gitti bir yerde toplanıp artık bir şey yapabilirler mi yoksa ateşkes imzalamasam da olur.

Belirli bir süre toprakları olmazsa kral oyunu terkeder derebeyleri başka ülkelerde bulunur ama büyük bir kısmı sizin başkentinize gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı