Warframe frame önerisi

Estağfurullah ne rahatsızlığı? Platin konusunda ne olursa olsun hiç kullanmayın, çok uzun süre boyunca bekletin. Oyunu iyice kavrayın, sonra anlayacaksınız ne için harcayacağınızı. Ben tüm platin harcamalarımı slot açmak için harcamıştım, onun dışında Prime, kostüm veya kalıp almadım.

Estağfurullah ne rahatsızlığı? Platin konusunda ne olursa olsun hiç kullanmayın, çok uzun süre boyunca bekletin. Oyunu iyice kavrayın, sonra anlayacaksınız ne için harcayacağınızı. Ben tüm platin harcamalarımı slot açmak için harcamıştım, onun dışında Prime, kostüm veya kalıp almadım.
Kusura bakmayın anladım.
  • casus (spy) görevleri için; loki, limbo, ash, ıvara veya octavia. Ben genellikle loki alıyorum.
  • suikast (Assassination) görevleri için; ınaros, rhino veya Chroma. Genellikle rhino ila Chroma alıyorum. Titania veya mesa önermek isterdim ama işini görmesi için sağlam modlama istiyor yoksa işlevsiz kalıyor.
  • ele geçirme (capture) görevi için; Excalibur, Volt, zephyr, frost veya limbo olabilir. Volt ve limbo öneriyorum.
  • defeksiyon (defection): trinity ve oberon birebirdir. Oberon öneririm.
  • savunma (defense): mesa veya gara olabilir. Gara daha küçük savunma karolarına saldırabilir (tabiri nuke olarak geçer.) Ama mesa bir düşmana çok kolay vurabiliyor.
  • kazı (excavation): net olarak khora öneririrm ama yeni başlayanlar için bu karaktere sahip olmanız biraz zor ve zaman gerekecek o yüzden limbo işini görür.
  • yok etme (exterminate): hangi karakter alırsanız alın, gerçekten önemli değil. Genellikle ıgnis Wraith silahıyla ve yakın dövüşçü kullanırım, yani fark etmiyor.
  • kurtarma (rescue): genellikle nova, loki veya octavia gibi görünmez özelliğine sahip olan karakterler olabilir.
  • sabotaj (sabotage): herhangi bir karakterle oynayabilirsin.
Aklıma gelen bölümler bunlar, tabii bu yazdıklarım +5 senelik tecrübemle yazdım, belki de atladığım noktalar olmuştur ama yazmış olduğum bölümlerde önerdiğim karakterle rahatlıkla oynadığımı belirtmek isterim. Ama illaki bir bölümü oynamanız için örneğin casus bölümü, bahsettiğim karaktere sahip olmanıza gerek yok şimdilik. öncelikle oyuna hakim olun, çünkü gerçekten çok geniş kapsamlı bir oyun ama oyundaki topluluk (community) konusunda endişeniz olmasın, herhangi bir sorunuz olduğunda mutlaka yardımcı olan kişiler çıkıyor. Arada bi' YouTube'dan öğretici videolara göz atın, çok fazla kaynaklar var. İyi oyunlar dilerim.

Tekrardan merhaba bir şey soracaktım. Ben oyuna yeni başladığımdan dolayı elimde pek kaynak yok. Şu an Warframe Market'de bir şey satabilir miyim? Modlar, relicler vs.
Kusura bakmayın anladım.

Tekrardan merhaba bir şey soracaktım. Ben oyuna yeni başladığımdan dolayı elimde pek kaynak yok. Şu an Warframe Market'de bir şey satabilir miyim? Modlar, relicler vs.
@Lady Hellbender

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı