Merhaba arkadaşlar, ben bilmiyordum ve 27 GB boşa indirdim galiba. Oyun en aşağı DirectX 11 destekliyor ve benim ekran kartım DirectX 9 destekliyor. Acaba DirectX 9 ile oynamak mümkün mü?
Hocam oyunun tek oyunculuğu seçeneğinin olduğunu biliyor muydunuz? Oyunu tek başınıza ana hikayeden yan görevler ile gezegenlerdeki dungeonları oynayabiliyorsunuz. Tabii o görevler bitince bir tek online oynamak kalıyor.
Hocam hani nerede çözüm yaw? @Lady Hellbender Bi konuya baktım orada da ama çözüm sunuldu demişsiniz fakat anlatmamışsınız. O attığınız linkte herhangi bir çözüm falan yok?
Hocam oyunun tek oyunculuğu seçeneğinin olduğunu biliyor muydunuz? Oyunu tek başınıza ana hikayeden yan görevler ile gezegenlerdeki dungeonları oynayabiliyorsunuz. Tabii o görevler bitince bir tek online oynamak kalıyor.
Oyunu aktif olarak oynuyorum, dünyaların hepsi farklı görev ve modlar mevcut. Tek başına geçilmeyecek görevler vardır. Diğer oyuncular ile oynamadan yardım almadan oynamak imkansız, etkinliklere tek başınıza giriş yapamıyorsunuz.
Dalgınlığımdan neredeyse açıklama yerine çözüm yazmışım. 9 yıllık Warframe oyuncusuyum, maalesef minimum Directx 10 destekliyor. Onun içinde internetten bir sürü konfigürasyon ayarları olsa dair boş yere denemeyin, client kabul etmiyor.