Hocam oyunun tek oyunculuğu seçeneğinin olduğunu biliyor muydunuz? Oyunu tek başınıza ana hikayeden yan görevler ile gezegenlerdeki dungeonları oynayabiliyorsunuz. Tabii o görevler bitince bir tek online oynamak kalıyor.Online girmeden öyle girip oynama mantığı yok.
Hocam hani nerede çözüm yaw?DirectX 9 desteği kaldırıldı ama onun için de bir çözüm sunuldu: Warframe: Minimum Destekli Sistem Değişiklikleri
Oyunu aktif olarak oynuyorum, dünyaların hepsi farklı görev ve modlar mevcut. Tek başına geçilmeyecek görevler vardır. Diğer oyuncular ile oynamadan yardım almadan oynamak imkansız, etkinliklere tek başınıza giriş yapamıyorsunuz.Hocam oyunun tek oyunculuğu seçeneğinin olduğunu biliyor muydunuz? Oyunu tek başınıza ana hikayeden yan görevler ile gezegenlerdeki dungeonları oynayabiliyorsunuz. Tabii o görevler bitince bir tek online oynamak kalıyor.
Ofiste olduğum için giriş yapamıyorum maalesef.@pesiNsane hocam bi arakadaş şu linki atıp çözüm sunuldu demiş. Fakat bu linkte çözüm yok siz görebildiniz mi?
![]()
Warframe: Minimum Supported Specs Changes
Support for DX9 & 32-bit Systems is phasing outwww.warframe.com
@pesiNsane hocam bir arakadaş şu linki atıp çözüm sunuldu demiş. Fakat bu linkte çözüm yok siz görebildiniz mi?
![]()
Warframe: Minimum Supported Specs Changes
Support for DX9 & 32-bit Systems is phasing outwww.warframe.com
Üzgünüm ancak Warframe minimum DirectX10 destekliyor. Attığınız konuda da en altta bu şekilde yazıyor zaten.
Yok.Hocam yani DirectX 9 ile açmanın hiç mi yolu yok? 27 GB yüklemek için 1 gün bekledim ben![]()
Üzgünüm. Maalesef durum bu.Hocam yani DirectX 9 ile açmanın hiç mi yolu yok? 27 GB yüklemek için 1 gün bekledim ben![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.