WARP adlı VPN yuzunden internet yavaşladı

liveleak1616

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
2 gun boyunca WARP VPN kullandım bilgisayarımda ve gerçekten internetim çökmüş gibi oldu. Oyunlara ya giremiyordum ya da 300 ping ile oynuyordum. Sonra modemi kapa aç yaptım sorun bir nebze duzelse de hala bazı sitelere giremiyorum ve benzeri seyler oluyor. Ağ sıfırlama diye bir şey duydum sorunumun çözümü olur mu? Cidden 2 gundur oyle bir yavaş ki.

2 gun boyunca WARP VPN kullandım bilgisayarımda ve gerçekten internetim çökmüş gibi oldu. Oyunlara ya giremiyordum ya da 300 ping ile oynuyordum. Sonra modemi kapa aç yaptım sorun bir nebze duzelse de hala bazı sitelere giremiyorum ve benzeri seyler oluyor. Ağ sıfırlama diye bir şey duydum sorunumun çözümü olur mu? Cidden 2 gundur oyle bir yavaş ki.

WARP'ı kapattın mı? Kendisini seneler boyu kullandım belki yardımım dokunur ama önce cevaplarsan sevinirim.

Biraz klasikleşti ama CMD açıp bunu gir, Ipconfig /release yazın ve Enter'a basın. Ipconfig /flushdns yazın ve Enter'a basın. Ipconfig /renew yazın ve Enter'a basın.
Belki işine yarar :D

Nasıl kapatabilirim?
zaten sağ alttaki o küçük uygulamasından bağlantıyı kesince kapanmış oluyor.

Artı -1 Eksi
Nasıl kapatabilirim?

Bak şimdi senin sorununu çözdüm galiba, WARP bir VPN, bu VPN'ler belirli yerlerdeki bilgisayarlardan aldığın DNS ayarı gibi düşün, sen bunu açtığında bir sürü kişinin kullandığı sunucuya bağlanınca haliyle internetin kötü olur, kapatmak için öncelikle işletim sistemini söylemen gerek.

Biraz klasikleşti ama CMD açıp bunu gir, Ipconfig /release yazın ve Enter'a basın. Ipconfig /flushdns yazın ve Enter'a basın. Ipconfig /renew yazın ve Enter'a basın.
Belki işine yarar :D

Peki bu komutları girdikten sonra internete bağlanamama gibi bir sorun çıkar mı yani bu işlerden pek anlamıyorum durumu daha da kötü hale getirmek istemiyorum.

Bak şimdi senin sorununu çözdüm galiba, WARP bir VPN, bu VPN'ler belirli yerlerdeki bilgisayarlardan aldığın DNS ayarı gibi düşün, sen bunu açtığında bir sürü kişinin kullandığı sunucuya bağlanınca haliyle internetin kötü olur, kapatmak için öncelikle işletim sistemini söylemen gerek.
windows 10

WARP kapalı görünse de arkada servis olarak çalışmaya ve VPN sunucusuna bağlanmaya devam edebiliyor. Bu olması gereken veya sağlıklı olan bir durum değil, "bug" diyebiliriz.

Görev Yöneticisi kullanarak Warp-svc 'yi bulun ve görevini sonlandırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı