Warp+ bağlanmıyor

RythoN

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Warp'ı zaten arada ücretsiz olarak kullanıyordum, sınırsızını aldım mobilden ve mobilde hiçbir sıkıntı yok. Windows'ta lisansı girdim key olarak sonrasında normalde çalışan warp çalışmamaya başladı (bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor ve bu sırada internete de bağlanmıyor). Normal 1.1.1.1'de sorun yok fakat warp+ açılınca bağlanmıyor bir çözümü var mı?

Warp, VPN değildir. Türkiye sunucusundan veri akıyor, yasaklı sitelere giremezsiniz kısaca. Seçim sunmuyor warp hangi sunucudan akacağı konusunda.

Yasaklı site ile alakası yok direkt internete bağlanmıyor, normalde warp ücretsiz versiyondayken bağlanıyordu ama şu an warp+ direkt internete bağlatmıyor.

WARP, VPN değildir. Türkiye sunucusundan veri akıyor, yasaklı sitelere giremezsiniz kısaca. Seçim sunmuyor WARP hangi sunucudan akacağı konusunda.
Warp Cloudflare'e özel yeni teknolojiler barındıran, kullanıcının hızlı ve güvenilir bir şekilde internette gezinmesini sağlamayı amaçlar. Bu da VPN'in tanımıdır.
Ayrıca Türkiye bazında yasaklanmış sitelere direkt Cloudflare sunucularından erişim sağlandığı için engellenme durumu söz konusu değil.

Yasaklı site ile alakası yok direkt internete bağlanmıyor, normalde warp ücretsiz versiyondayken bağlanıyordu ama şu an warp+ direkt internete bağlatmıyor.
Programı göre yöneticisinden kapatıp tekrar çalıştırmayı deneyin.

Warp Cloudflare'e özel yeni teknolojiler barındıran, kullanıcının hızlı ve güvenilir bir şekilde internette gezinmesini sağlamayı amaçlar. Bu da VPN'in tanı mıdır?
Ayrıca Türkiye bazında yasaklanmış sitelere direkt Cloudflare sunucularından erişim sağlandığı için engellenme durumu söz konusu değil.

Programı göre yöneticisinden kapatıp tekrar çalıştırmayı deneyin.

1669046262687.png

Denedim, hatta silip tekrar da yükledim ama hep böyle oluyor yine. Sadece warp+ sorunlu ama.

1669046367039.png

Normalde böyle, Unlimited'ın warp'ına bağlanmıyor.

Aynı sorun bende de var windows üzerinde 1.1.1.1 bağlanıyor warp+ resimdeki hatayı veriyor

Dosya Ekleri

• warp.png
    warp.png
    22,3 KB · Görüntüleme: 114
Ben kendi bulduğum yöntemi anlatayım sizlerin de işine yarayabilir belki. Telefonun internetinden bağlandım laptopa. WARP sorunsuz çalıştı. Sonra modeme döndüm çalışmaya devam etti. Şu an sorunsuz kullanabiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı