WARP özellikli 1.1.1.1 ve 1.1.1.1 bazen çalışıyor bazen çalışmıyor

YaziTura1213

Decapat
Daha fazla  
Normalde Discord ve robloxa girmek için WARP özelliksiz 1.1.1.1 kullanıyordum, ilk başlarda çalışmıyordu Proton VPN'e geçtim ve sonradan baktığımda tekrar çalışmaya başladı, artık sitelere girebiliyordu. Fakat aniden tekrardan çalışmamaya başladı. Discord'da yüklenme ekranında kalıyor Roblox'ta ise direk sayfa yüklenmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
DNS sunucunla alakalı WARP kurmadan önce DNS ayarları yapman lazım YouTube'da videosu olması lazım oradan bulabilirsin.

GoodbyeDPI öneririm any cauntry 2'yi çalıştırınca her şeye girebiliyorsunuz. Ama Superonline kullananlar için biraz ayar yapılması gerek sanırım.

hemen deniyim, önceden warp özellikli 1.1.1.1 kullandığım zaman dns adresi kendi kendine değişiyordu o yüzden dolayı tekrar denemedim.

GoodbyeDPI öneririm any cauntry 2'yi çalıştırınca her şeye girebiliyorsunuz. Ama Superonline kullananlar için biraz ayar yapılması gerek sanırım.
GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) bunu mu diyorsunuz? ve ben türk telekom kullanıyorum.

Evet.

Ben düzgün girebiliyorum bu şekilde
şuan sizin dediğinizi yaptım ve WARP özellikli 1.1.1.1 ile sorunsuz çalışıyor her ikiside, teşekkürler.

Evet.

Ben düzgün girebiliyorum bu şekilde
vazgeçtim, discordu açtığım gibi sorunlar başladı /: robloxda bu hatayı alıyorum.
1731531324627.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı