Çözüldü WARP VPN ile Discord'a girememek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hoorizon

Centipat
Sorunum başlıktaki gibi. Az önce Opera'nın kendi VPN'i ile denedim ve oldu ama WARP açıkken uygulamaya girince Discord açılıyor ama mesajlar yüklenemedi hatası ile karşılaşıyorum.

Çözüm
Hocamlar çözümü buldum.

WARP açıkken ağ bağlantılarına girip WARP tıkladıktan sonra bu bağlantının ayarlarını değiştire basıyoruz, oradan IPv4 ile biten maddeye tıklayıp DNS bölümüne 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yazıyoruz önceden dendiği gibi IP adresini otomatiğe çekip kaydedip çıkıyoruz ve açılıyor.

Tamamen şans eseri buldum :)

Hocamlar çözümü buldum.

WARP açıkken ağ bağlantılarına girip WARP tıkladıktan sonra bu bağlantının ayarlarını değiştire basıyoruz, oradan IPv4 ile biten maddeye tıklayıp DNS bölümüne 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yazıyoruz önceden dendiği gibi IP adresini otomatiğe çekip kaydedip çıkıyoruz ve açılıyor.

Tamamen şans eseri buldum :)
yardım için sağolun hocam @Xivizley

@Xivizley

Sorunum başlıktaki gibi. Az önce Opera'nın kendi VPN'i ile denedim ve oldu ama WARP açıkken uygulamaya girince Discord açılıyor ama mesajlar yüklenemedi hatası ile karşılaşıyorum.

GoodbyeDPI deneyin.

Hocam ona baktım ama biraz karışık geldi önerebileceğiniz WARP VPN gibi farklı bir VPN var mı?

Farklı bir önerim yok. GoodbyeDPI deneyebilirsiniz.

Discorda vpn olmadan giremenin yolu vardı, araştırırsanız bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı