Çözüldü WARP VPN ile Discord'a girememek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hoorizon

Centipat
Sorunum başlıktaki gibi. Az önce Opera'nın kendi VPN'i ile denedim ve oldu ama WARP açıkken uygulamaya girince Discord açılıyor ama mesajlar yüklenemedi hatası ile karşılaşıyorum.

Çözüm
Hocamlar çözümü buldum.

WARP açıkken ağ bağlantılarına girip WARP tıkladıktan sonra bu bağlantının ayarlarını değiştire basıyoruz, oradan IPv4 ile biten maddeye tıklayıp DNS bölümüne 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yazıyoruz önceden dendiği gibi IP adresini otomatiğe çekip kaydedip çıkıyoruz ve açılıyor.

Tamamen şans eseri buldum :)

Hocamlar çözümü buldum.

WARP açıkken ağ bağlantılarına girip WARP tıkladıktan sonra bu bağlantının ayarlarını değiştire basıyoruz, oradan IPv4 ile biten maddeye tıklayıp DNS bölümüne 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yazıyoruz önceden dendiği gibi IP adresini otomatiğe çekip kaydedip çıkıyoruz ve açılıyor.

Tamamen şans eseri buldum :)
yardım için sağolun hocam @Xivizley

@Xivizley

Hocam bir sil yükle yapın ondan sonra deneyin benim izlediğim yolu, ve öncesinde xivizleyin ilk sayfadaki dediği yöntemi denediniz mi?
Dediğinizi yaptım ama malesef. GoodbyeDPI kullanmayı sevmiyorum ama onunla idare edeceğiz gibi. Teşşekür ederim tekrardan, işin komik yani her türlü yasaklı siteye giriyor bi discord'un mesajlaşmasını açamıyor. Keşke kafam bassa böyle işlere

Dediğinizi yaptım ama malesef. GoodbyeDPI kullanmayı sevmiyorum ama onunla idare edeceğiz gibi. Teşşekür ederim tekrardan, işin komik yani her türlü yasaklı siteye giriyor bi discord'un mesajlaşmasını açamıyor. Keşke kafam bassa böyle işlere
aynı sorun saat 18.00-19.00 gibi bende de olmaya başladı. çözüm bulabildiniz mi?

Dediğinizi yaptım ama maalesef. GoodbyeDPI kullanmayı sevmiyorum ama onunla idare edeceğiz gibi. Teşekkür ederim tekrardan, işin komik yani her türlü yasaklı siteye giriyor bir Discord'un mesajlaşmasını açamıyor. Keşke kafam bassa böyle işlere.

Hocam kurcalayın biraz çözüm bulma ihtimaliniz yüksek ben bulduysan sizde hayli hayli bulursunuz.

hem telefonda hem pcde warp kullanıyorum ve ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum fakat telefonda mobil veriye geçince sorun çözülüyor demekki wifi ile alakalı bir sorun var fakat yine de çözemedim.
Eternet kablosu ile bağlanıyorum Wi-fi ile değilde bakalım çözülür belkide kendi kendine. Zero Trust'a geçip sadece Discordun IP addresini vb ile ayarlamaya çalıştımda oda yaramadı.

Eternet kablosu ile bağlanıyorum Wi-fi ile değilde bakalım çözülür belkide kendi kendine. Zero Trust'a geçip sadece Discordun IP addresini vb ile ayarlamaya çalıştımda oda yaramadı.
Benimki kendi kendine düzeldi eğer düzelmediyse modemi resetleyip modeminizi tekrar kurun sorun düzelir yüksek ihtimalle

Technopat Haberler

Geri
Yukarı