Hakoman
Femtopat
Daha fazla
Herkeze merhaba, Warzone son Update'e kadar ufak tefek sıkıntılar haricinde çok büyük problemler yaşamadım ancak son Update'den sonra oyun ortasında yahut oyundan cıkarken DirectX hataları almaya başladım bir şekilde idare ettim. Dün gece oyunu çalıştırdığım zaman gelen ilk load penceresinde daha fullscreen gelmeden load kısmı, %20 civarında dev errorr 6347 hatası alıyorum, Windows formatlayıp yeniden kurdum. Discord kaldırdım vb düzelmedi. En sonunda oyunu yeniden kurmaya karar verdim ancak "fetching CDN Configuration" kısmında dün gecen bu saate kadar takılı kaldı. Esasında asıl sorun 6347, Process Monitor programı ile rapor olusturdum, linki: Logfile.rar
PC özellikleri: i7 7700, 16 GB 2400MHz RAM, ASUS HM110 K, RX 5700 XT, 120 GB SSD, 500 GB SATA yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar tekrardan sorunumu çözebildim. Kronik bu şekilde sorunları olanlara belki yardımcı olur.
Oyunun kurulu olduğu klasöre gidin. Data klasörüne girin ve tekrar data klasörüne girin. Burada bulunan dosyalardan idx uzantılı olanları silin ve tekrar Update yapın düzelecektir. Ortalama 1.20 GB'lık bir dosya transferi gerçekleşecek benim açımdan sorun çözüldü. Konuyu kapatabilirsiniz.
PC özellikleri: i7 7700, 16 GB 2400MHz RAM, ASUS HM110 K, RX 5700 XT, 120 GB SSD, 500 GB SATA yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar tekrardan sorunumu çözebildim. Kronik bu şekilde sorunları olanlara belki yardımcı olur.
Oyunun kurulu olduğu klasöre gidin. Data klasörüne girin ve tekrar data klasörüne girin. Burada bulunan dosyalardan idx uzantılı olanları silin ve tekrar Update yapın düzelecektir. Ortalama 1.20 GB'lık bir dosya transferi gerçekleşecek benim açımdan sorun çözüldü. Konuyu kapatabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: