Warzone garip bağlantı sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Çikkarito09

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı falan güncel. Oyunu açıyorum açılıyor, herhangi bir moda tıklıyorum, oyun yükleme ekranında hani operasyon adı falan yazıyor ya, orada donuyor. Arkadan kuş sesleri geliyor hiç hatada vermiyor 5-10 dk bekletip ana menüye geri atıyor. Packetlossa bakıyorum birden 2000'lere fırlıyor sonra 0 olup donuyor. TürkNet kullanıyorum. Ama ping sorunum yok yani. Çözüm bilen eden bu sorunu yaşayan var mı? Yardımlarını bekliyorum.
Bir de exitlag programını indirdim kurdum Frankfurt'tandı galiba, server yaptım oyun açıldı, oynandı. O da 3 gün bedava sonrası ücretsiz daha kullanamıyorum benzer program ya da ücretsiz yapma bilen varsa söylese o da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorun bende de var kafayı yiyeceğim lag ile alakalı bişeymi şimdi bu sistemim i5 9600k gtx 1060 6gb 32 ram vs zaten optionsta son ayarlarda dahi max a ulaşmıyor.
Aşağıda gösterilen yerde kalıyor ilk 5 10 oyunda oluyor sonra yavaş yavaş girmeye başlıyor sanki.
Arkadaşlar la oynadığımız için sıkıntı oluyor adamları sürekli oyundan çık baştan gir benim ki girmedi yine muhabbeti oluyor.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-05-16 192503.jpg
    Ek Açıklama 2020-05-16 192503.jpg
    456,5 KB · Görüntüleme: 43
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı