Warzone packet loss ve loading Screen'de kalma

LifeDelay

Centipat
Katılım
18 Şubat 2020
Mesajlar
11
Bu sorun oyun ilk çıktığından beri var. Aslında ilk 1 oyun girdiğimde sorun yoktu. Sonradan loading Screen'de kalmalar, %4000 packetloss vermeler. Ayrıca şöyle bir şey denedim, evde 2 internet kullanıyoruz, ben TürkNet kullanıyorum, diğer internet ise TTNET. Hatlarımız farklı ancak aynı kutudan binamıza geliyor, yani dolayısıyla TTNET ikisi de. Ben Wi-Fi ile TTNET'e bağlanarak oyuna girdiğim zaman 0 packetloss ancak Wi-Fi olduğundan pingim çok yüksek oluyor. Benim kafama takılan birisi tertemiz paket kaybı vermeden oynatabiliyorken diğerinde böyle bir şey nasıl oluyor? İkisi de aynı hat aslında. Bunun modem ayarlarında bir noktayla ilgisi var mı acaba?
 
Kardeşim oyunun saçmalıkları işte bu sorunu dünyadaki her oyuncu yaşıyor internet kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum bende de sorun vardı çok araştırdım şimdilik bu sorunun çözümü VPN kullanmak iyi bir VPN'le 0 packet loss la oynıyabilirsin.internet alakalı olduğunu düşünmüuyorum ben bu netle packet loss alıyodum
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 70
Dostum sorun TürkNet'te sayısız kere ticket açtım sonuçsuz. Ben TTNET'e VPN yapıp 90 pingde 0 loss ile oynayabiliyorum.

Sorun şu ki TTNET'e ben direkt bağlanıp oyuna giriyorum sorunsuz, VPN gerekmiyor bile.

Kardeşim oyunun saçmalıkları işte bu sorunu dünyadaki her oyuncu yaşıyor internet kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum bende de sorun vardı çok araştırdım şimdilik bu sorunun çözümü VPN kullanmak iyi bir VPN'le 0 packet loss la oynıyabilirsin. İnternet alakalı olduğunu düşünmüuyorum ben bu netle packet loss alıyordum.

VPN muhabbetini duymuştum ancak pek güvenmiyorum o tarz programlara.
 
Merhaba, aynı sorun bende de var. Hız testi yaptığımda gecikme 7 indirme 40 ama oyun içinde gecikme (ms) 80'lerde paket kaybı da %2000 bile gördüm. Ne denediysem çözüm bulamadım. Bulan bulana bildirsin lütfen.
 
Merhaba, aynı sorun bende de var. Hız testi yaptığımda gecikme 7 indirme 40 ama oyun içinde gecikme (ms) 80'lerde paket kaybı da %2000 bile gördüm. Ne denediysem çözüm bulamadım. Bulan bulana bildirsin lütfen.
VPN kullanmak. Karpersky Secure Connection 1 aylık 8 tl civarı vergiyle. Almanya bağlantısı ile 75 105 arası ping 0 loss oynanabiliyor. Türkiye loc ise ping 120 lerde. tabi ping 60ms lerde değilse pek bişi beklememek lazım :D 1 aya düzelir diye bakıyorum bana öyle yazmışlardı.
 
VPN kullanmak. Karpersky secure connection 1 aylık 8 TL civarı vergiyle. Almanya bağlantısı ile 75 105 arası ping 0 loss oynanabiliyor. Türkiye loc ise ping 120'lerde. Tabii ping 60MSlerde değilse pek bir şey beklememek lazım :D 1 aya düzelir diye bakıyorum bana öyle yazmışlardı.

VPN kullanarak çözmüştüm olayı ama süresi bitince yeniden araştırma yaptım. DNS girerek denedim ve sabah art arda 3 4 oyun sorunsuz oynadım. Tek sorun arada %10 packet loss olması.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı