Çözüldü Warzone System service exception mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

getthisdone7

Centipat
Minidump dosyası buradadır: Minidump dosyası
En son 28 Ağustos'ta bir mavi ekran yemiştim. Bir arkadaşın yardımıyla DDU ile silip Audio ve graphic driverlerini tekrar kurduk. Virüs temizledim. Düzelmişti gene rastgele bugün Warzone oynarken 5-6 kere oyundan error vererek attı şimdi de mavi ekran yedik :/
Windows: 1909 versiyon.
Ryzen 7 3700x- RTX2080 Super - 32 GB G.Skill 3600MHz RAM.

Çözüm
Sitesinde bakmıştım listede mevcut evet. XMP kapalıyken Memtest'i yapmam neyi bize söyleyecek? Açıkken yapmaması daha iyi değil mi sonuç olarak?

Yok bazen böyle sonuçlar doğabiliyor fakat XMP kapalıyken Memtest86 testi yerine XMP kapalı bir halde Warzone oyununa giriş yapın. Sorun olmazsa sorunun çözüldüğünü belirtirsiniz daha sonra. Ama sorun tekrar ederse sadece yeni minidump dosyanızı paylaşmanız yeterli olur.
Son düzenleme:
Kapalı hep zaten. PC'nin kullanımlarına bakmak için arada açıyorum. Silmeli miyim direk komple? Nedenini öğrenebilir miyim
Unloaded Modules içerisinde RTCore64.sys dosyası da var. Bu MSI Afterburner yazılımının dosyası.

Unloaded Modules içerisinde RTCore64.sys dosyası da var. Bu MSI Afterburner yazılımının dosyası.
SFC/scannow 'u çalıştırdım bir sıkıntı bulmadı.
AFterburner sildim.
Emsisoft sildim reboot attım.
Memtest özeti burda geçen haftalarda yapmıştım:
MEMTEST ÖZET LOG
Çünkü eskiden 2x8 lik vardı 2x16 yaptıktan sonra bu garip sıkıntılar oldu. Hatta PC ilk taktığımda 2x16 yı bootlamıyordu bende BIOS 1505 ten 2005 e update yaptım, XMP- DOCP halinde açılıyor şuan.
12daf82ffeb0cf058c8c1b1a60d06b34.jpeg
e6e3181b95a61475cf1ad7bbeecd75fc.jpeg

Peki siz bunun RAM'lerden kaynaklandığını düşünüyor musunuz? Ben anlamıyorum da
jgklhjhgkl.png

Driver setup açınca böyle dedi @Enes3078

Son düzenleme:
Neyse sorun yok sanırsam. Bu arada RAM modelinizin ürün kodunu biliyor musunuz? Belki uyumlu değildir. Bu arada XMP kapalı Memtest86 testi de yaptınız mı? Veya XMP kapalı mavi ekran aldınız mı?

Neyse sorun yok sanırsam. Bu arada RAM modelinizin ürün kodunu biliyor musunuz? Belki uyumlu değildir. Bu arada XMP kapalı Memtest86 testi de yaptınız mı? Veya XMP kapalı mavi ekran aldınız mı?
YOK XMP kapamadım hiç.
Budur ramler.
Ayrıca bu radeon driveri kurulmuyor ne yapmalıyım.

Ayrıca bu Radeon driveri kurulmuyor ne yapmalıyım.

dxkrnl.sys için kurmak istemiştim fakat emin olamadım ne yalan söyleyeyim. Bu arada RAM'leriniz anakartınız ile uyumlu. XMP kamalı bir şekilde kullanmayı da deneyin.

dxkrnl.sys için kurmak istemiştim fakat emin olamadım ne yalan söyleyeyim. Bu arada RAM'leriniz anakartınız ile uyumlu. XMP kamalı bir şekilde kullanmayı da deneyin.
Sitesinde bakmıştım listede mevcut evet. XMP kapalıyken memtesti yapmam neyi bize söyleyecek? Açıkken yapmaması daha iyi değil mi sonuç olarak?

Sitesinde bakmıştım listede mevcut evet. XMP kapalıyken Memtest'i yapmam neyi bize söyleyecek? Açıkken yapmaması daha iyi değil mi sonuç olarak?

Yok bazen böyle sonuçlar doğabiliyor fakat XMP kapalıyken Memtest86 testi yerine XMP kapalı bir halde Warzone oyununa giriş yapın. Sorun olmazsa sorunun çözüldüğünü belirtirsiniz daha sonra. Ama sorun tekrar ederse sadece yeni minidump dosyanızı paylaşmanız yeterli olur.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı