Çözüldü Warzone System service exception mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

getthisdone7

Centipat
Minidump dosyası buradadır: Minidump dosyası
En son 28 Ağustos'ta bir mavi ekran yemiştim. Bir arkadaşın yardımıyla DDU ile silip Audio ve graphic driverlerini tekrar kurduk. Virüs temizledim. Düzelmişti gene rastgele bugün Warzone oynarken 5-6 kere oyundan error vererek attı şimdi de mavi ekran yedik :/
Windows: 1909 versiyon.
Ryzen 7 3700x- RTX2080 Super - 32 GB G.Skill 3600MHz RAM.

Çözüm
Sitesinde bakmıştım listede mevcut evet. XMP kapalıyken Memtest'i yapmam neyi bize söyleyecek? Açıkken yapmaması daha iyi değil mi sonuç olarak?

Yok bazen böyle sonuçlar doğabiliyor fakat XMP kapalıyken Memtest86 testi yerine XMP kapalı bir halde Warzone oyununa giriş yapın. Sorun olmazsa sorunun çözüldüğünü belirtirsiniz daha sonra. Ama sorun tekrar ederse sadece yeni minidump dosyanızı paylaşmanız yeterli olur.
dxkrnl.sys için kurmak istemiştim fakat emin olamadım ne yalan söyleyeyim. Bu arada RAM'leriniz anakartınız ile uyumlu. XMP kamalı bir şekilde kullanmayı da deneyin.
XMP kapalı iken kullanımda her ayarı otoya alıp sadece 3600mhz falan mı seçeyim? Yoksa direk her şey otomu olacak. Yoksa elle mi 16-19-19-39 ve 3600 frekans değeri girip kullanayım?
AMD nin sitesinden chipset driver kurdum x570 için. Adrenalin kuramıyorum işte :(
Saçma olan şey bir hafta sonra rastgele tekrar etti hata :D Çılgınlar gibi oynadım hiçbir şey olmadı. GARİP

XMP kapalı iken kullanımda her ayarı otoya alıp sadece 3600MHz falan mı seçeyim? Yoksa direk her şey otomu olacak. Yoksa elle mi 16-19-19-39 ve 3600 frekans değeri girip kullanayım?
AMD'nin sitesinden chipset driver kurdum X570 için. Adrenalin kuramıyorum işte :(

O konuda kesin bir şey söyleyemiyorum ne yazık ki. XMP ayarlarıyla henüz tam ilgilenemedim. Ayrıca AMD'den kurduysanız ve WHQL sürüm kurduysanız sorun yok. Önemli soru şu ki WHQL mi?

O konuda kesin bir şey söyleyemiyorum ne yazık ki. XMP ayarlarıyla henüz tam ilgilenemedim. Ayrıca AMD'den kurduysanız ve WHQL sürüm kurduysanız sorun yok. Önemli soru şu ki WHQL mi?
WHQL derken. Özel bir sürüm falan mı? Stabil anlamında falan? Bilmiyorum. Direk sitedekini indirdim.
Adsız.png

Sorun yok o zaman. Siz XMP kapalı bir şekilde oyuna girin. Hatta XMP açıkken girin bir şeye dokunmayın. Oyuna girin. Daha sonra mavi ekran verirse o minidump dosyasını da paylaşın. Sonrasına bakarız artık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı