Warzone tekrardan indirme hatası

İşletim sistemi
Windows 10

eren2525

Hectopat
Katılım
4 Mart 2019
Mesajlar
241
Oyunu indirmiştim. 5 gün sorunsuz oynadım. Ama şimdiki güncellemeden sonra 82 GB tekrar indirmek istiyor. Bir videoda arşivleyip başka bir diske at deniliyor, ben sadece 1 diske sahibim.
 
Ya bütün gün girmedim. Hadi gireyim de şöyle güzelce bir oyun oynayayım dedim bir de ne göreyim 84 GB... Adamlar hataları düzeltmek için yeni patch yayınlamışlar ama daha onu indirirken bile hata yaşıyoruz. WTF? Gerçekten...
 
Umidi kesmek üzereyim ama indirdikten sonra 160 GB yer kaplarsa ağlarım.
Öyle bir şey olursa gerçekten de 80 küsur GB lık bir patch getirmişler demektir ki bu imkansız gibi bir şey :) bu sorun muhtemelen battle.net in oyunu dosyalarını tam olarak okuyamamasıdan dolayı kaynaklanıyor. Pek emin değilim ama kesinlikle bir sıkıntı var gibi
 
Arkadaşlar merhaba sorunu hallettim. Yabancı kaynaklardan baktığımda bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılımlar olabileceği söylendi. Denedim virüsleri bulamadım. PC'ye format attım ve üstteki videoyu denedim sorunum halloldu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı